NYHET!
ENUX Nordic – Apparatskåp med utstansade FL21-utgångar i tak

Vi kan äntligen presentera ENUX Nordic – Apparatskåp med utstansade FL21-utgångar i vårt marknadsanpassade program av Apparatskåp för fastighetsautomation i Norden. Apparatskåpet levereras med blank dörr, bakpanel, handtag samt ett löstagbart tak med utstansade FL21-utgångar. För ett komplett skåp krävs även sidogavlar, sidomonterad montageplåt och sockel.

 

Självklart erbjuds även övriga tillbehör som till exempel ihopbyggnadssatser, dörrstopp, dörrskenor och mycket mer!

ENUX Nordic - Apparatskåp med utstansade FL21-utgångar i tak

FINNS NU I LAGER - ENUX Nordic - APPARATSKÅP

Apparatskåp / ENUX

APPARATSKÅP / ENUX NORDIC

Vi introducerar Apparatskåp / ENUX Nordic, ett monterat apparatskåp för automation. Skåpet har en främre blank dörr och bakpanel tillverkad av höghållfast stålplåt samt Utstansade FL21-utgångar i taket. ENUX Nordic är tillverkad i och med Italien design och banbrytande teknologi och kvalitetsfunktioner. Framtagen för att förbättra funktionalitet, skydd och mångsidighet.

ENUX Nordic styrskåp är utformad för att förbättra funktionaliteten och ge optimalt skydd.

En oumbärlig komponent inom fastighetsautomation

Apparatskåp är en oumbärlig komponent inom fastighetsautomation, som effektivt skyddar och härbärgerar de elektroniska komponenter och system som är avgörande för att styra och övervaka byggnader. Deras användning möjliggör en säker och energieffektiv drift av fastigheter, med hjälp av innovativa lösningar som multflänsar för förbättrad anslutning och funktion.

Vi utforskar viktiga egenskaper hos apparatskåp enux nordic med utstansade FL21-utgångar i tak, deras olika typer och användningsområden.

Typer av apparatskåp och deras användningsområden

ENUX X-serien erbjuder ett brett utbud av fritt stående apparatskåp i rostfritt stål, tillgängliga i 30 standarddimensioner med enkel- eller dubbeldörrar. Dessa skåp finns i materialen AISI304L och AISI316L och kännetecknas av en unik, helt svetsad och sömlös profil för ramar och tvärstänger. Bottenpartiet är tillverkat ur ett enda stycke med en lådliknande struktur, där hörnen på ramen är gjorda av AISI316L. ENUX X-skåpen erbjuder tekniska funktioner som silikontätning, rostfria dörrar med formade hörn, komponenter av rostfritt stål och ny förpackning.

För att komplettera dessa skåp finns det ett brett utbud av tillbehör, inklusive frontmonterade monteringsplattor, sidopaneler och modulära uttag. ENUX X-skåpen har skyddsklass IP55 enligt IEC EN62208; EN62262 och stötsäkerhet IK10 enligt IEC EN62208; EN62262, vilket gör dem lämpliga för en mängd olika tillämpningar.

Enux Nordic utgör en serie apparatskåp med löstagbara flänsar och framstående FL-21-uttag, tillgängliga i flera storlekar och med IP55-skydd. Dessa skåp är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk och finns i färgen RAL7035. De är designade för montering av elektrisk och elektronisk utrustning och passar för en rad olika tillämpningar. Tillbehör som kabelförskruvningar, multiflänsar, delbara kabelgenomföringar, kabelinsatser och kabelgenomföringsplattor, tillsammans med borstgenomföringar, filterfläktar, PTC-värmare, styrenheter, kylaggregat, värmeväxlare, och fläktmotorer, förbättrar anpassningsförmågan och funktionaliteten hos dessa skåp ytterligare.