OM OSS

C-PRO AB är en heltäckande leverantör av material för applikationer inom el och automation. Ända sedan starten 1987 har vi försett den svenska tillverkande industrin med elmaterial.

Trots vår storlek och ledande position har vi aldrig övergett vår grundfilosofi, att vara en personlig leverantör. Vi på C-PRO är lätta att komma i kontakt med, ärliga och brinner för att lösa våra kunders problem. 

För att kunna ge högsta tänkbara service har vi idag ett noga utvalt produktsortiment, som matchar våra kunders behov. Vi har produkter för många olika branscher, bland annat industriautomation, infrastruktur och förnyelsebar energi. Vi vet att varje minut av driftstopp på en industri kostar stora pengar, därför har vi vad våra kunder behöver i lager. Vi har rätt produkt till rätt pris och med vårt breda kontaktnät kan vi hitta rätt produkter för just ditt behov. Det kan du som kund alltid lita på.

  • Därför är vi ett smartare val!

C-Pro - Produkter inom el & automation

Efter många år i branschen har vi på C-PRO byggt upp en gedigen kompetens, som självklart är guld värd för oss i det dagliga arbetet. Samtidigt är en kedja inte starkare än sin svagaste länk, med andra ord behövs riktigt duktiga samarbetspartners för att vi ska kunna leverera förstklassiga lösningar till våra kunder.

På C-PRO har vi väldigt nära relationer med ett brett nätverk av europeiska tillverkare/leverantörer, vissa har vi jobbat med i upp emot 40 år. Med hjälp av våra partners produkter kan vi idag erbjuda ett kvalitetssortiment som gör oss till en totalleverantör till industrin.

 

På C-PRO har vi samarbetspartners i länder som Tyskland, Italien och Spanien samt resande säljare i hela Sverige. Det gör att vi kan erbjuda alla kunder ett väldigt brett sortiment, som du som kund också kan lära känna genom att besöka de mässor som vi ställer ut på. Vi har även ett showroom på vårt huvudkontor i Göteborg. 

Den goda kontakten med våra samarbetspartners innebär att vi kan erbjuda snabba och säkra leveranser. Genom våra partners håller vi oss också uppdaterade om det senaste i branschen, kunskap som vi använder för att hjälpa våra kunder till en ännu bättre lönsamhet.

Hos våra medarbetare finns en gedigen kompetens som till exempel innebär att vi inte bara kan allt om våra egna produkter, vi har även stenkoll på vår konkurrens och marknaden i stort! Dessutom har våra säljare extra hög kunskap om just sitt geografiska område.

VILKA ÄR VI? - din personliga leverantör av produkter inom el & automation

Din personliga leverantör av produkter inom el & automation och vi strävar alltid efter att överträffa din förväntan på kvalitet och service.

VAD GÖR VI! - din personliga leverantör av produkter inom el & automation

Hjälper dig hitta den ideala produkten och lösningen till din applikation tack vare ett nära samarbete mellan oss, dig som kund och våra tillverkande samarbetspartners.

VARFÖR? - din personliga leverantör av produkter inom el & automation

Med över 30 års erfarenhet skapat oss en bred teknisk kunskap om marknaden som gör att du skall känna stort förtroende redan vid första bemötandet.

Server-IT
Automation

Våra kunder är kärnan i allt vi gör och vi är fast beslutna att ge dem bästa möjliga service, kunskap och produktutbud. Vi ser en framtid där vårt snabba och effektiva leveranssystem gör det möjligt för våra kunder att fokusera på sin egen verksamhet och veta att de kan lita på oss när det gäller deras el- och automationsbehov. På C-Pro brinner vi för att skapa en värld där våra produkter är  tillgänglig för alla, och vi kommer att fortsätta att arbeta outtröttligt för att göra det till verklighet.

Vårt fokus har sedan starten 1987 varit att förse den svenska tillverkande industrin med elmaterial. Redan från början var automationsindustrin och apparatskåpsbyggare en viktig kundgrupp för oss. Då vårt produktsortiment har utökats enormt genom åren, kan vi idag anse oss som en total leverantör för Sveriges tillverkande industri. Vi är din personliga leverantör av produkter för applikationer inom el & automation.

Välkommen som kund hos oss!
Fredrik Persson, VD på C-PRO AB