UC - C-Pro
NORDISKT
TILLVÄXTCERTIFIKAT
AAA - C-Pro

Om oss

Om oss – På C-Pro ser vi en framtid där vårt el- och automationsmaterial är lättillgängligt för alla. Som företag strävar vi efter att vara den mest pålitliga och heltäckande leverantören av dessa material i Sverige. Vi strävar efter att ständigt förbättra våra produkter och tjänster och investerar mycket i våra medarbetares utbildning och kunskap för att säkerställa att de är utrustade med den senaste kompetensen och informationen.

C-PRO erbjuder våra kunder produkter för applikationer inom El & Automation. Vi arbetar uteslutande med produkter som uppfyller de höga krav som branschen ställer.

Våra kunder är kärnan i allt vi gör

Våra kunder är kärnan i allt vi gör och vi är fast beslutna att ge dem bästa möjliga service, kunskap och produktutbud. Vi ser en framtid där vårt snabba och effektiva leveranssystem gör det möjligt för våra kunder att fokusera på sin egen verksamhet och veta att de kan lita på oss när det gäller deras el- och automationsbehov. På C-Pro brinner vi för att skapa en värld där våra produkter är  tillgänglig för alla, och vi kommer att fortsätta att arbeta outtröttligt för att göra det till verklighet.

VILKA ÄR VI? - din personliga leverantör av produkter inom el & automation

vilka är vi?

Din personliga leverantör av produkter inom el & automation och vi strävar alltid efter att överträffa din förväntan på kvalitet och service.

VAD GÖR VI! - din personliga leverantör av produkter inom el & automation

vad gör vi?

Hjälper dig hitta den ideala produkten och lösningen till din applikation tack vare ett nära samarbete mellan oss, dig som kund och våra tillverkande samarbetspartners.

VARFÖR? - din personliga leverantör av produkter inom el & automation

varför?

Med över 30 års erfarenhet skapat oss en bred teknisk kunskap om marknaden som gör att du skall känna stort förtroende redan vid första bemötandet.

LEVERANTÖRER

Vi har höga krav på oss själva och de leverantörer vi väljer att arbeta tillsammans med under hela processen.

Cosmotec Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
Caleg Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
DKC Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
Eta Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
Fandis Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
Iboco Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
Icotek Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation
Interflex Logo C- Pro - Produkter för Applikationer Inom El & Automation

OM OSS - DIN PERSONLIGA LEVERANTÖR

Vårt fokus har sedan starten 1987 varit att förse den svenska tillverkande industrin med elmaterial. Redan från början var automationsindustrin och apparatskåpsbyggare en viktig kundgrupp för oss. Då vårt produktsortiment har utökats enormt genom åren, kan vi idag anse oss som en total leverantör för Sveriges tillverkande industri. Vi är din personliga leverantör av produkter för applikationer inom el & automation.

Välkommen som kund hos oss!
Fredrik Persson, VD på C-PRO AB