Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar.  Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning för tillämpningar som kräver en stabil och säker jord.  skärmklämmor är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd mot elektromagnetisk störning. Med vår innovativa design säkerställer våra skärmklämmor en säker och effektiv anslutning som skyddar dina tillämpningar från externa störningar. Våra Jordning och EMC lösningar är innovativa och högkvalitativa och erbjuder unika funktioner och fördelar som skiljer oss från våra konkurrenter!

Jordskena Koppar / JSCU2M

JORDSKENOR

Jordskenor med överfall och anslutningspunkter tillverkade i koppar och / eller mässing. Dessa finns i ett antal olika utföranden och för kabeldimensioner upp till 75mm².

Jordflätor

JORDFLÄTOR

Flexibla E-Cu jordflätor i varierade längder för olika anslutningsdimensioner. Samtliga jordflätor är UL-godkända.

EMC-Skärmklämma / SKL|MSKL

SKÄRMKLÄMMOR

Vårt breda sortiment av skärmklämmor från Icotek erbjuder monteringsvänliga, utrymmesbespesparande och effektiva lösningar i olika utföranden.

EMC-KABELGENOMFÖRINGAR

EMC-KABELGENOMFÖRINGAR

Allt från traditionella EMC-förskruvingar för standardkablage till delbara EMC-förskruvningar och EMC-genomföringsramar för kontakterat kablage.

Våra Jordnings- och EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar.  Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning för tillämpningar som kräver en stabil och säker jord.  skärmklämmor är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd mot elektromagnetisk störning. Med vår innovativa design säkerställer våra skärmklämmor en säker och effektiv anslutning som skyddar dina tillämpningar från externa störningar. Våra Jordnings- och EMC-lösningar är innovativa och högkvalitativa och erbjuder unika funktioner och fördelar som skiljer oss från våra konkurrenter!

Nyheter om Jordning & EMC

Nödstopp – Med belyst statusindikation aktiv/inaktiv

Nödstopp – Systemets funktionsprincip är enkel och effektiv: Om en del av.....

Anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör

Läs om anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör. Utforska tekniker som.....

VI VET HUR VIKTIGT DET ÄR ATT SKYDDA APPLIKATIONEN MOT LEDANDE OCH FÄLTBUNDNA STÖRNINGAR

Genom att välja våra Jordnings- och EMC-lösningar kan du förvänta dig följande fördelar:

  • Tillförlitligt skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar.
  • Säker och effektiv jordning för dina tillämpningar.
  • Skydd mot elektromagnetiska störningar.
  • Enkel installation och många olika monteringsalternativ.
  • Långvariga och tillförlitliga anslutningar.

FRÅGOR OCH SVAR OM JORDNING & EMC LÖSNINGAR

Hur använder man en skärmklämma?

  • Skärmklämman används där kabelns skärm måste anslutas till jordningspunkten.

Hur fäster man en skärmklämma?

  • Beroende på skärmklämma går de att fästa med nit, skruv samt snap-on på DIN-skenor & jordskenor.

Vilka anslutningsmöjligheter har en jordfläta?

  • Jordningsflätan finns med M4, M5, M6, M8 eller M10 anslutningar och i vissa storlekar med båda anslutningsstorlekarna kombinerade.