Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor. Alla våra kabelgnomföringsprodukter produkter ger dig en säker och tillförlitlig kabelhantering. Men det är inte allt – vi erbjuder även Icoteks patenterade delbara  kabelgenomföringssystem. Detta gör att du enkelt installerar och tar bort kablar samtidigt som du behåller det IP-klassade skyddet.

Kabelförskruvning / KVT-ER

DELBARA KABELFÖRSKRUVNINGAR

Genom att använda våra delbara kabelförskruvningar kan förkontakterade kablar med diametrar från 1 - 35 mm snabbt dirigeras in i kapslingen med höga IP-klasser (IP54-68).

Delbar genomföringsram / KEL-ER

DELBARA KABELGENOMFÖRINGSRAMAR

Delbara kabelgenomföringsramar som ger dig möjligeten att dirigera ett stort antal kablar med eller utan kontakt upp till IP66. Genomföringsramarna finns i olika dimensioner och utföranden.

Kabelförskruvning Polyamid

KABELFÖRSKRUVNINGAR

Kabelförskruvningar i plast, metall och EMC-utföranden som ger en säker tätning samt kraftig dragavlastning för varierade kabeldiametrar.

KABELGENOMFÖRINGSPLATTOR-&-MULTIFLÄNSAR

KABELGENOMFÖRINGSPLATTOR & MULTIFLÄNSAR

Våra Kabelgenomföringsplattor & Multiflänsar är den perfekta lösningen för dina behov av kabelgenomföringar.

Borstgenomföring / KEL-BES

BORSTGENOMFÖRINGAR

När kablar ska dirigeras utan några specifika krav på IP-klass är våra borstgenomföringar perfekta att använda. De möjliggör minskat luftflöde samtidigt som de stänger ut damm och större partiklar.

Vi presenterar vårt sortiment av kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor. Alla våra kabelgnomföringsprodukter produkter ger dig en säker och tillförlitlig kabelhantering. Men det är inte allt – vi erbjuder även Icoteks patenterade delbara  kabelgenomföringssystem. Detta gör att du enkelt installerar och tar bort kablar samtidigt som du behåller det IP-klassade skyddet.

Nyhter om Kabelgenomföringar

Nytt sortiment av kabelförskruvningar

Vi är stolta över att presentera vår nya samarbetspartner Bimed, en tillverkare.....

Smarta kabelhanteringslösningar

Icotek - Smart kabelhantering. Som officiell samarbetspartner för Icotek i Sverige, vill.....

KONFIGURERBARA GENOMFÖRINGAR

Våra kabelgenomföringar finns i otaliga konfigurationer, vilket gör dem lämpliga för ett stort antal tillämpningar. Oavsett om du behöver täta kablar för en maskin, panel eller kapsling är våra genomföringar den perfekta lösningen. Som Sveriges enda officiella partner för Icotek lagerhåller vi större delen av sortimentet för omedelbar leverans. Våra produkter levereras med alla nödvändiga godkännanden och certifikat som krävs på marknaden, vilket gör att du kan lita på dem när det gäller säkerhet och prestanda.

När en säker anslutning till maskiner och utrustning krävs är icoteks kabelgenomföringar den bästa lösningen.

Även i applikationer där extrem förorening med vatten, damm, vibrationer eller extrema temperaturer uppstår ger icotek robusta och tillförlitliga lösningar. Med icoteks kabelgenomföringar kan du enkelt föra igenom kablar med eller utan kontakt. Montera kabelgenomföringen i ”väggen” på din applikation och börja dra dina kablar.

FRÅGOR OCH SVAR OM KABELGENOMFÖRINGAR

Vad är en kabelgenomföring?

  • icoteks kabelgenomföringssystem är designat för att hjälpa dig att enkelt dirigera / föra igenom kablage, oavsett om kabeln är kontakterad eller ej

Vilka typer av innefattar icoteks kabelgenomföringssystem?

Hur använder man en kabelgenomföringsram?

  • Kabelgenomföringsramen används genom att fylla den med icoteks patenterade slitsade insatser. Genom att använda dessa kan du föra igenom kablar som redan har en kontakt.

I vilka miljöer kan jag använda icoteks kabelgenomföringsystem?

Kabelgenomföringssystem verksamhetsområden sträcker sig från:

Kabelgenomföring
Kabelgenomföring