Server-IT

PRODUKTER FÖR SERVER-IT

Vi levererar produkter för Server-IT industrin. Upptäck vårt breda utbud av produkter för Server-IT industrin. Vi är experter inom området och erbjuder en omfattande samling av högkvalitativa lösningar för server och IT. 

Våra dataskåp är konstruerade för att säkra och skydda din värdefulla utrustning, med robusta material och säkerhetsfunktioner som garanterar maximalt skydd. Vår serie av UPS-enheter ger en pålitlig backup-ström till dina servrar och nätverksenheter, vilket säkerställer att din Server-IT verksamhet fortsätter att fungera även vid strömavbrott. 

För att optimera prestandan hos din IT-infrastruktur erbjuder vi även högkvalitativa nätaggregat som levererar ren och stabil ström till dina enheter. Våra switchar är designade för att hantera stora mängder dataöverföring med hög hastighet och säkerhet, vilket möjliggör smidig kommunikation mellan dina nätverksenheter. 

Oavsett om du behöver bygga eller uppgradera din server- och IT-infrastruktur kan du lita på oss för att leverera pålitliga produkter som möter dina specifika behov.

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT AV PRODUKTER FÖR SERVER-IT

Vi har allt från Dataskåp, EMC förskruvningar, UPS, Nätaggaregat, Switchar och Borstgenomföringar

Produkter för Server-IT

Dataskåp för Effektiv Dataskydd och Förvaring för Server-IT

Med vår fulla respekt för hållbarhets- och kompatibilitetsfilosofin kan E NUX skåpsserie integreras med en rad specifika tillbehör för att förvandlas till ett dataskåp efter dina behov.

Våra 19"-komponenter, helt kompatibla med E NUX skapar den nödvändiga kompletteringen av skåpen:

  • 19″ ställramar i hel eller delvis höjd med modulärt koncept
  • 19″ rackstolpar
  • Stativramar
  • Fasta eller flyttbara hyllor
  • Solida eller stansade 19″ rackpaneler
  • Tillbehör för ventilation
  • PDU och ytterligare tillbehör 
  • Rackboxar tillgängliga
Apparatskåp ENUX

UPS – Säkerhetslösningar för Oavbruten Strömförsörjning

Med vår populära Uninterruptible Power Supply, UPS, får du en tillförlitlig och effektiv lösning för energihantering. Våra UPS-moduler för DIN-profilsmontering är utformade för att komplettera och förbättra ditt befintliga energihanteringssystem. Perfekt för din Server-IT applikation.

Nätaggregat för Tillförlitlig Kraftförsörjning

PSU (Power Supply Unit) – Kraftfull och pålitlig strömförsörjning för dina behov. Letar du efter en pålitlig och kraftfull strömförsörjning för att driva dina elektroniska enheter? Då är våra PSU-enheter för DIN-profilsmontage det perfekta valet för dig. Med sina avancerade funktioner och enastående prestanda kommer de att ge dig den nödvändiga kraften för att hålla dina enheter i drift.

Switchar för Optimal Nätverkshantering

Ethernet Switchar är den ultimata lösningen för ditt nätverk med sina imponerande egenskaper och fördelar. Dessa switchar stöder IEEE802.3x full/halv-duplex och auto-MDI/MDI-X, vilket ger dig en stabil och pålitlig anslutning.

Borstlist och genomföringar för datakabalar inom SERVER-IT Applikationer

Behöver du en pålitlig lösning för att hålla damm och större partiklar borta? Då behöver du inte leta längre än till våra borstgenomföringar. Våra borsttätningar är designade för att minska luftflödet och förhindra att oönskat skräp tränger in.
Med våra professionella borstgenomföringar garanterar vi att dina kablar är ordentligt skyddade från eventuella skador. Använd C-Pros borstgenomföringar och lister i din Server-IT applikation

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp & Kapslingar

Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten. I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. Vilket material du ska välja beror på var och hur din kapsling ska användas.

Jordning och EMC lösningar

Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar. Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning.

Kabelgenomföringar

Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor.

Kabelkanaler från C-Pro AB

Kabelkanaler

Våra slitsade och täta kabelkanaler är här för att hjälpa dig att hålla ordning! De hjälper dig att sortera och organisera kablar på ett snyggt och effektivt sätt med våra kanaler. Då marknaden kräver olika kanaler beroende på användningsområde, erbjuder vi ett flertal olika fabrikat. I vårt sortiment finns både heltäta och slitsade kabelkanaler i PVC och halogenfritt utförande som uppfyller olika godkännanden efter ditt behov.

Klimatisering

Klimatisering

Klimatisering från C-Pro! Vi presenterar innovativa klimatiseringslösningar från C-Pro – din one-stop-lösning för alla dina behov för kylning av skåp! Produkter som innefattar: Filterfläktar, Värmeelement, Kylaggregat, Industriella kylare och Värmeväxlare, är utformade för att hjälpa dig att bibehålla den optimala temperaturen i ditt elskåp. Även när det finns betydande temperaturskillnader mellan utomhusmiljön och skåpets insida.

Manöverdon från C-Pro AB

MANÖVDERDON

Gör dig redo att uppleva högkvalitativ och tillförlitlig automation med vårt sortiment av manöverdon från Schlegel! Vår tyska leverantör erbjuder ett omfattande sortiment av tryckknappar, nödstopp, kontaktblock och bussystem som kan tillgodose alla dina automatiseringsbehov. Med våra manöverdon kan du enkelt styra dina maskiner och processer med bara en knapptryckning.

Montage

Montageprodukter

Få jobbet gjort rätt med Montageprodukter från C-Pro! Våra pålitliga produkter är designade för att hålla. Detta garanterar dig en högkvalitativ och professionell installation. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna för dina specifika behov. Med våra pålitliga montageprodukter kan du vara säker på en lång livslängd.

Skyddsslang

SKYDDSLANG & KABELSKYDD

Skyddsslang & Kabelskydd – Håll dina kablar säkra och skyddade! Har du någonsin tänkt på hur bräckliga kablarna som levererar strömmen kan vara? Om de är oskyddade utsätts de för extrema påfrestningar, vilket kan leda till sprickor, brott och kortslutningar. Det är här som våra Skyddsslangar och Kabelskydd kommer in i bilden. Brett utbud av Skyddsslang, Kabelstrumpor och Spiralslang.

Nätaggregat

STRÖMFÖRSÖRJNING

Söker du en strömförsörjningslösning som garanterar driftsäkerhet och effektivitet för dina elektroniska system? Våra Nätaggregat / PSU för DIN-Profilsmontage utgör den optimala lösningen. De är skräddarsydda för att möta kraven i de mest krävande miljöerna, där pålitlighet inte kan kompromissas. Våra Ethernet Switchar erbjuder överlägsen prestanda för ditt nätverk.

Verktyg

VERKTYG

Letar du efter de perfekta verktygen för att komplettera dina kabelkanaler, DIN-profiler och Icotek kabelförskruvningar? Du behöver inte leta längre än till vårt omfattande urval av verktyg. Vår DIN-Profilskap är ett måste för alla projekt. Med sin hållbara konstruktion och lättanvända design kommer du att undra hur du någonsin klarat dig utan den. Glöm inte heller vår Kabelkanalkap, Kabelkanalsax, Slangsax, Slistång och våra Punchverktyg.