NYHET!
Storsäljande skyddsslang för solcellsinstallationer

Vår storsäljande skyddsslang AGT är den ultimata lösningen för att skydda ditt kablage inom solcellsapplikationer. Vår AGT-skyddsslang är tillverkad av högkvalitativt material som ger enastående skydd mot väder och vind.

Den har en robust konstruktion som tål extrema temperaturer och UV-strålning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. AGT-skyddsslangen är också flexibel och lätt att installera, vilket sparar tid och möda vid kablageinstallationen. Dessutom har den utmärkt kemikaliebeständighet, vilket gör den lämplig för användning i miljöer med korrosiva ämnen. 

Med AGT-skyddsslangen kan du vara trygg med att ditt kablage kommer att vara säkert och väl skyddat under lång tid framöver. Vår skyddsslang erbjuder också en smidig dragavlastning för ditt kablage, vilket minskar risken för skador på grund av dragkrafter eller rörelse. Med dess breda temperaturomfång kan AGT-skyddsslangen användas i olika klimatförhållanden utan att förlora sin prestanda eller hållbarhet. Investera i vår AGT-skyddsslang idag och se till att ditt kablage får det bästa skyddet det behöver för solcellsapplikationer.

Storsäljande skyddsslang inom solcellsinstallationer

Vår storsäljande SkyddsSlang AGT ger en mängd oslagbara fördelar

Säkerhet och hållbarhet

Tillverkad av specialmodifierad polyamid, ett UV-stabiliserat material som skyddar mot skadliga väderförhållanden och höga temperaturvariationer.

 

Flexibilitet och enkel installation

Vår AGT-12 slang (Ø12,2 mm) kan rymma två 4 mm² kablar, 
vilket resulterar i en mindre slang jämfört med många andra fabrikat på marknaden. 
Tack vare vår patenterade snabbkoppling möjliggörs en enkel installation helt verktygsfritt.

Brandsäkerhet:
AGT-slangen är självsläckande (V2 enl. UL94).

Miljövänlig
Helt fri från halogener, fosfor och kadmium.
 
Konkurrenskraftig
Ett extremt konkurrenskraftigt pris!