New!
Best-selling conduit whitin solar cell installations

Vår storsäljande skyddsslang AGT är den ultimata lösningen för att skydda ditt kablage inom solcellsapplikationer. Vår AGT-skyddsslang är tillverkad av högkvalitativt material som ger enastående skydd mot väder och vind.

Den har en robust konstruktion som tål extrema temperaturer och UV-strålning, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. AGT-skyddsslangen är också flexibel och lätt att installera, vilket sparar tid och möda vid kablageinstallationen. Dessutom har den utmärkt kemikaliebeständighet, vilket gör den lämplig för användning i miljöer med korrosiva ämnen. 

Med AGT-skyddsslangen kan du vara trygg med att ditt kablage kommer att vara säkert och väl skyddat under lång tid framöver. Vår skyddsslang erbjuder också en smidig dragavlastning för ditt kablage, vilket minskar risken för skador på grund av dragkrafter eller rörelse. Med dess breda temperaturomfång kan AGT-skyddsslangen användas i olika klimatförhållanden utan att förlora sin prestanda eller hållbarhet. Investera i vår AGT-skyddsslang idag och se till att ditt kablage får det bästa skyddet det behöver för solcellsapplikationer.

Best-selling conduit whitin solar cell installations

Vår storsäljande SkyddsSlang AGT ger en mängd oslagbara fördelar

Safety and durability

Tillverkad av specialmodifierad polyamid, ett UV-stabiliserat material som skyddar mot skadliga väderförhållanden och höga temperaturvariationer.

 

Flexibility and easy installation

Our AGT-12 conduit (Ø12,2 mm) can accommodate two 4 mm² cables, 
resulting in a smaller conduit compared to other brands on the market. 
Thanks to our patented quick-fitting, a simple installation is possible without tools.

Fire safety:
The AGT conduit is self-extinguishing (V2 acc. to UL94).

Environmentally friendly
Completely free from halogens, phosphorus, and cadmium.
 
Competitive
Extremely competitive pricing!