Skåpsbyggnation

produkter för skåpsbyggnation

Vi levererar produkter för skåpsbyggnation. Inom de krävande områdena byggnadsteknik, elektroteknik, industriell automation, kraftdistribution, nätverksteknik och telekommunikation är konstruktionen av apparatskåp och kontrollpaneler avgörande.

Ingenjörer är under betydande press att leverera högkvalitativa, skräddarsydda kontrollpanellösningar snabbt och ekonomiskt. C-Pro, som fungerar som en pålitlig expert inom branschen, erbjuder en effektiv och kostnadseffektiv lösning för alla panelbyggnadstillämpningar, särskilt inom områden som kabelgenomföring, kabelhantering, kabelkanaler, din-skenor och produkter för underhåll av önskad tempretur i skåpet.

Dessa lösningar följer inte bara högkvalitativa standarder utan säkerställer också tids- och kostnadseffektivitet, vilket effektivt tar itu med de trängande utmaningarna inom skåpsbyggarindustrin.

Skåpsbyggnation

APPARATSKÅP & KAPSLINGAR – Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten.  I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. 

KAPSLING / ECOR

Kapsling / ECOR är en kapsling för väggmontage gjord i stålplåt. Det stora utbudet ger både kvalitet och mervärde. Serien ECOR ha mer än 40st apparatskåp/kapslingar med standarddörr. ECOR finns med enkel dörr eller dubbel dörr med snabbmonterat låssystem eller med stavsystem. Serien erbjuder också 20st kapslingar med genomskinlig dörr med plexiglas med tjocklek 4,0 mm.

KYLAGGREGAT – Vi presenterar den senaste innovationen inom högpresterande luftkonditionering – våra kylaggregat! Med sin eleganta design och kraftfulla kylkapacitet är våra produkter den perfekta lösningen för alla dina kylbehov. Våra kylaggregat för industri finns i olika versioner för vägg- eller takmontering, vilket gör den till ett mångsidigt tillägg till alla utrymmen.

KYLAGGREGAT VÄGGMONTAGE

Kylaggregat Väggmontage är kylaggregat med en effektintervall från 300 till 6kW.). Lackerade i RAL7035, Rostfria i AISI 304 och Syrafast AISI 316.

NÄTAGGREGAT / PSU – Effektfull och tillförlitlig strömförsörjning för dina behov. Behöver du en pålitlig och kraftfull strömförsörjning för att driva dina elektroniska enheter? Då är våra Nätaggregat för DIN-Profilsmontage det perfekta valet för dig. Med dess avancerade funktioner och exceptionella prestanda kommer det att ge dig den nödvändiga kraften för att hålla dina enheter igång. 

NÄTAGGREGAT / LYTE II

Nätaggregat / LYTE II, monteras på DIN-Profil. PSU´n är en mångsidig lösning som är enkel att montera på DIN-profilen. Med sitt universal AC-ingångsspänningsområde och inbyggda konstantströmkrets för reaktiva belastningar, ger den hög effekttäthet och pålitlig prestanda. Den kan fungera i extrema temperaturer från -30°C till +70°C med -40°C kallstart. Dess minskade strömförbrukning utan belastning och överensstämmelse med DOE VI Energy Standard och SEMI F47 @ 200Vac gör den till ett pålitligt val för dina behov.

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp & Kapslingar

Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten. I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. Vilket material du ska välja beror på var och hur din kapsling ska användas.

Jordning och EMC lösningar

Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar. Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning.

Kabelgenomföringar

Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor.

Kabelkanaler från C-Pro AB

Kabelkanaler

Våra slitsade och täta kabelkanaler är här för att hjälpa dig att hålla ordning! De hjälper dig att sortera och organisera kablar på ett snyggt och effektivt sätt med våra kanaler. Då marknaden kräver olika kanaler beroende på användningsområde, erbjuder vi ett flertal olika fabrikat. I vårt sortiment finns både heltäta och slitsade kabelkanaler i PVC och halogenfritt utförande som uppfyller olika godkännanden efter ditt behov.

Klimatisering

Klimatisering

Klimatisering från C-Pro! Vi presenterar innovativa klimatiseringslösningar från C-Pro – din one-stop-lösning för alla dina behov för kylning av skåp! Produkter som innefattar: Filterfläktar, Värmeelement, Kylaggregat, Industriella kylare och Värmeväxlare, är utformade för att hjälpa dig att bibehålla den optimala temperaturen i ditt elskåp. Även när det finns betydande temperaturskillnader mellan utomhusmiljön och skåpets insida.

Manöverdon från C-Pro AB

MANÖVDERDON

Gör dig redo att uppleva högkvalitativ och tillförlitlig automation med vårt sortiment av manöverdon från Schlegel! Vår tyska leverantör erbjuder ett omfattande sortiment av tryckknappar, nödstopp, kontaktblock och bussystem som kan tillgodose alla dina automatiseringsbehov. Med våra manöverdon kan du enkelt styra dina maskiner och processer med bara en knapptryckning.

Montage

Montageprodukter

Få jobbet gjort rätt med Montageprodukter från C-Pro! Våra pålitliga produkter är designade för att hålla. Detta garanterar dig en högkvalitativ och professionell installation. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna för dina specifika behov. Med våra pålitliga montageprodukter kan du vara säker på en lång livslängd.

Skyddsslang

SKYDDSLANG & KABELSKYDD

Skyddsslang & Kabelskydd – Håll dina kablar säkra och skyddade! Har du någonsin tänkt på hur bräckliga kablarna som levererar strömmen kan vara? Om de är oskyddade utsätts de för extrema påfrestningar, vilket kan leda till sprickor, brott och kortslutningar. Det är här som våra Skyddsslangar och Kabelskydd kommer in i bilden. Brett utbud av Skyddsslang, Kabelstrumpor och Spiralslang.

Nätaggregat

STRÖMFÖRSÖRJNING

Söker du en strömförsörjningslösning som garanterar driftsäkerhet och effektivitet för dina elektroniska system? Våra Nätaggregat / PSU för DIN-Profilsmontage utgör den optimala lösningen. De är skräddarsydda för att möta kraven i de mest krävande miljöerna, där pålitlighet inte kan kompromissas. Våra Ethernet Switchar erbjuder överlägsen prestanda för ditt nätverk.

Verktyg

VERKTYG

Letar du efter de perfekta verktygen för att komplettera dina kabelkanaler, DIN-profiler och Icotek kabelförskruvningar? Du behöver inte leta längre än till vårt omfattande urval av verktyg. Vår DIN-Profilskap är ett måste för alla projekt. Med sin hållbara konstruktion och lättanvända design kommer du att undra hur du någonsin klarat dig utan den. Glöm inte heller vår Kabelkanalkap, Kabelkanalsax, Slangsax, Slistång och våra Punchverktyg.