NYHET!
Robusta kopplingslådor i polykarbonat

Robusta kopplingslådor i polykarbonat är en av våra specialiteter. Vi är stolta över att vara Sveriges enda samarbetspartner för MULTI-BOX, vilket innebär att vi kan erbjuda högkvalitativa kopplingslådor som är skräddarsydda efter dina behov. Vår expertis och erfarenhet gör det möjligt för oss att snabbt och kostnadseffektivt anpassa lådorna precis som du vill ha dem.

Vi erbjuder två vanliga kapslingar i polykarbonat som täcker en bred variation av användningsområden. Dessa kapslingar är tillverkade med omsorgsfullt utvalda material av hög kvalitet för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Med sin robusta konstruktion och tätningssystem skyddar de elektriska komponenter mot fukt, damm och andra yttre påverkningar.

MBX PRO - Kapsling från C-Pro

Polykarbonat som material:
Slagtåligt, god brandsäkerhet, god UV-resistens samt prisvärt för krävande miljöer.

Kopplingslåda / MBX PRO

KOPPLINGSLÅDA / MBX PRO | Polykarbonat


MBX PRO är en av de mest hållbara plastkapslingarna på marknaden, lämpad för både industriella och utomhus-applikationer. Damm, vatten, värme, kyla eller mekaniska stötar kommer aldrig att orsaka några problem. Kapslingen är tillverkad i ett nyutvecklat polykarbonat-material som är extremt slagtåligt och väderbeständigt.

IP69K, UL94-V0/5VA, IK10, RAL7001, EN 45545-2

MBI_robust

KOPPLINGSLÅDA / MBI-O | Polykarbonat


MBI kännetecknas av ett brett utbud av storlekar och ett systematiskt fokus på krav inom industriella applikationer. Som standard erbjuds lådorna med eller utan metriska knockouts samt med eller utan plexiglas. Lådorna erbjuder även varierade monteringspunkter för direkt fixering av komponenter i basen, samt flera sätt för att montera lådorna på väggen

IP66, UL94-V0, IK08, RAL7035

Våra robusta kopplingslådor har enkel montering och demontering, vilket sparar tid och arbete vid installationen. Dessutom är de utformade med tanke på flexibilitet och anpassningsbarhet. Du kan välja olika storlekar, färger och tillbehör för att passa dina specifika krav.

Oavsett om du behöver en kopplingslåda för inomhus- eller utomhusbruk, har vi lösningen för dig. Vår kunskap inom området gör att vi kan erbjuda rätt produkt för varje situation. Så låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta kopplingslådan som uppfyller dina behov på bästa sätt. Kontakta oss idag för mer information och en skräddarsydd offert.