Medtech

produkter för MEDTECH & PHARMA INDUSTRIN

Vi levererar produkter för Medtech & Pharma Industrin. Medtech, förkortning för medicinsk teknik, omfattar ett brett utbud av sjukvårdsprodukter som syftar till att hantera olika sjukdomar och medicinska tillstånd som påverkar individer. Dessa banbrytande framsteg är utformade för att förbättra vårdkvaliteten genom att möjliggöra tidig upptäckt, mindre ingripande behandlingsalternativ och kortare sjukhusvistelser och återhämtningsperioder.

Dessutom har de senaste genombrotten inom medicinteknik prioriterat kostnadsminskningar. Medicinteknik omfattar ett brett spektrum av komponenter såsom medicintekniska produkter, informationsteknik, bioteknik samt hälsovårdstjänster. Vi har produkter för Medtech & Pharma applikationer.

Vi levererar produkter för Medtech & Pharma Industrin dagligen

Detta inkluderar bl.a. hygieniska apparatskåp och kapslingar, hygieniska kabelgenomföringar med IP66- och IP68-klassning samt EMC-produkter. Allt detta går att köpa hos C-Pro. Kontakta oss idag för rådgivning!

Produkter för Medtech

ROSTfRIA APPARATSKÅP & KAPSLINGAR PERFEKT FÖR MEDTECH & PHARMA INDUSTRIN

Använd våra kapslingar, höljen och kopplingsboxar i rostfritt stål för att få det ultimata skyddet i miljön som kan förekomma i Medtech & Pharma industrin.

Vi erbjuder ett brett utbud av standardkapslingar och höljen tillverkade av rostfritt stål AISI 304L och AISI 316L (på begäran). Vårt omfattande sortiment av kapslingar i rostfritt stål är utformat för att ge maximal hållbarhet.

Våra kapslingar erbjuder utmärkt skydd mot väderpåverkan med en hög IP-klassning. De är specialdesignade för att passa perfekt i alla typer av miljöer och är idealiska för livsmedels- och läkemedelsindustrin där det finns risk för korrosion. 

Om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt kapsling, hölje eller kopplingsbox, tveka inte att kontakta oss! Investera i C-Pro’s kapslingar och höljen i rostfritt stål idag och nöja dig inte med något mindre.

icotek's hygienska kabelgenomföringar blue-line

Hygiensk Kabelgenomföring rund

Icotek har utvecklat den hygieniska kabelgenomföringen KEL-DPZ-HD med metriska gängor från M32 till M63 för installation i livsmedels- och förpackningsmaskiner. KEL-DPU-HD utmärker sig genom sin solida, robusta ram och ökade dragavlastning för de dragna kablarna. KEL-DPU-HD 24 matchar exakt utskärningsdimensionerna för 24-poliga standardiserade industrikontakter.

HYGIENISK KABELGENOMFÖRINGSPLATTA

Hygienisk Kabelgenomföringsplatta multi-membran / KEL-DPU-HD har utvecklats speciellt för installation i livsmedels- och förpackningsmaskiner. Under utvecklingen enligt riktlinjerna för Hygienic Design har man sett till att den synliga sidan av kabelgenomföringsplattan är fri från smutssamlande urtag. Ytan hölls mycket slät (Ra = 0,421 μm enligt ISO 4287).

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp & Kapslingar

Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten. I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. Vilket material du ska välja beror på var och hur din kapsling ska användas.

Jordning och EMC lösningar

Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar. Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning.

Kabelgenomföringar

Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor.

Kabelkanaler från C-Pro AB

Kabelkanaler

Våra slitsade och täta kabelkanaler är här för att hjälpa dig att hålla ordning! De hjälper dig att sortera och organisera kablar på ett snyggt och effektivt sätt med våra kanaler. Då marknaden kräver olika kanaler beroende på användningsområde, erbjuder vi ett flertal olika fabrikat. I vårt sortiment finns både heltäta och slitsade kabelkanaler i PVC och halogenfritt utförande som uppfyller olika godkännanden efter ditt behov.

Klimatisering

Klimatisering

Klimatisering från C-Pro! Vi presenterar innovativa klimatiseringslösningar från C-Pro – din one-stop-lösning för alla dina behov för kylning av skåp! Produkter som innefattar: Filterfläktar, Värmeelement, Kylaggregat, Industriella kylare och Värmeväxlare, är utformade för att hjälpa dig att bibehålla den optimala temperaturen i ditt elskåp. Även när det finns betydande temperaturskillnader mellan utomhusmiljön och skåpets insida.

Manöverdon från C-Pro AB

MANÖVDERDON

Gör dig redo att uppleva högkvalitativ och tillförlitlig automation med vårt sortiment av manöverdon från Schlegel! Vår tyska leverantör erbjuder ett omfattande sortiment av tryckknappar, nödstopp, kontaktblock och bussystem som kan tillgodose alla dina automatiseringsbehov. Med våra manöverdon kan du enkelt styra dina maskiner och processer med bara en knapptryckning.

Montage

Montageprodukter

Få jobbet gjort rätt med Montageprodukter från C-Pro! Våra pålitliga produkter är designade för att hålla. Detta garanterar dig en högkvalitativ och professionell installation. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna för dina specifika behov. Med våra pålitliga montageprodukter kan du vara säker på en lång livslängd.

Skyddsslang

SKYDDSLANG & KABELSKYDD

Skyddsslang & Kabelskydd – Håll dina kablar säkra och skyddade! Har du någonsin tänkt på hur bräckliga kablarna som levererar strömmen kan vara? Om de är oskyddade utsätts de för extrema påfrestningar, vilket kan leda till sprickor, brott och kortslutningar. Det är här som våra Skyddsslangar och Kabelskydd kommer in i bilden. Brett utbud av Skyddsslang, Kabelstrumpor och Spiralslang.

Nätaggregat

STRÖMFÖRSÖRJNING

Söker du en strömförsörjningslösning som garanterar driftsäkerhet och effektivitet för dina elektroniska system? Våra Nätaggregat / PSU för DIN-Profilsmontage utgör den optimala lösningen. De är skräddarsydda för att möta kraven i de mest krävande miljöerna, där pålitlighet inte kan kompromissas. Våra Ethernet Switchar erbjuder överlägsen prestanda för ditt nätverk.

Verktyg

VERKTYG

Letar du efter de perfekta verktygen för att komplettera dina kabelkanaler, DIN-profiler och Icotek kabelförskruvningar? Du behöver inte leta längre än till vårt omfattande urval av verktyg. Vår DIN-Profilskap är ett måste för alla projekt. Med sin hållbara konstruktion och lättanvända design kommer du att undra hur du någonsin klarat dig utan den. Glöm inte heller vår Kabelkanalkap, Kabelkanalsax, Slangsax, Slistång och våra Punchverktyg.