Marint

produkter för den maritima industrin

Vi förser den maritima industrin med produkter. Den marina industrin är en mångfacetterad sektor med ett sammanflätat nätverk av olika intressenter som är engagerade inom transport, logistik, reglering, ingenjörsverksamhet, finans och försäkringsverksamhet. Denna industri, både vertikalt och horisontellt integrerad, spelar en central roll i sjötransporter av varor, produkter och människor. Spektrumet sträcker sig från stora fartyg som containerfartyg och oljetankers till kryssningsfartyg och passagerarfärjor ända ner till mindre hantverk som fiskebåtar. Denna industri har en enorm betydelse i den globala ekonomin – varje störning skulle leda till ett förlamande stillastående i den internationella handeln.

Maritima Industrin
Kapslingar för användning i tuffa miljöer - eta passion

APPARATSKÅP & KAPSLINGAR I ROSTFRITT STÅL – Få det ultimata skyddet mot korrosion och UV-strålar med våra Apparatskåp, Kapslingar och kopplingslådor  i Rostfritt Stål. Vårt breda standardsortiment av rostfria apparatskåp och kapslingarr är tillverkade i inox AISI 304L och AISI 316L (på begäran). 

APPARATSKÅP / EMOX X

  • ROSTFRITT APPARATSKÅP MED SVETSADE GAVLAR, IP66, AISI304L

Apparatskåp / EMOX X i rostfritt stål är ett helsvetsat skåp med avtagbar bakpanel och medföljande montageplåt. Levereras i 15st standarddimensioner med enkel eller dubbel blank dörr. EMOX X erbjuder egenskaper så som silikontätning, dörr tillverkad av rostfritt stål med formade hörn och handtag.
EMOX X har en struktur tillverkad av 1,5 mm tjockt AISl304L rostfritt stålplåt med avtagbar bakpanel (AISI 316L på begäran). Dörr tillverkad av AISl304L rostfritt stålplåt med förstyvningsram (AISI 316L på förfrågan).

KABELFÖRSKRUVNING / KVT-ER

  • FÖR KABLAR MED KONTAKT, M25 – M63 / IP66 / IP68 / UL TYP 12/4X*

Kabelförskruvning / KVT-ER är en serie delbara förskruvningar för bl.a. kontakterade kablage. Kablar med diameter upp till 35 mm kan tätas och dragavlastas. Tack vare den ingjutna packningen erhålls IP-klass ända upp till IP68. Håltagningsmåtten för Delbar förskruvning / KVT-ER följer metrisk standard i storlekarna M32, M50 och M63. Rostfri (v2A) insexkruv medföljer vid leverans. Vid montering bör skruvarna åtdras till maximalt 2 Nm.

icotek_Kabelverschraubung_KVT-ER_01

KABELGENOMFÖRINGSRAM / KEL-ER

  • FÖR KABLAR MED KONTAKT / IP66 / UL TYP 12/4X*

Kabelgenomföringsram / KEL-ER för styrning och tätning av kablar med kontakter, vilket ger IP65 / IP66 / upp till UL-typ 4X-klassificering och dragavlastning för kabeldiametrar från 1 till 16 mm (1-genomföring KT 1-15) och 16 till 35 mm (enkelhålsgenomförings KT 16 – 34). En delbar genomföringsram / KEL-ER är enkelt att installera. Insatserna placeras i fack och är säkert fastsatta på ramen under montering

icotek_Kabeleinfuehrung_KEL

KABELKANAL UNEX HALOGENFRI– Kabelkanal UNEX Halogenfri är den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering. Vår halogenfria kabelkanal från UNEX är tillverkad av robust PC-U43X-material. Detta garanterar hög säkerhet under installationen. Den halogenfria kanalen från UNEX levereras med ett slätt lock som du enkelt att installerar och ta bort utan att behöva oroa sig för vassa kanter.

KABELKANAL UNEX / HF

Kabelkanal UNEX / HF halogenfri i PC-blandningen U43X. Enkel att montera och med unik finish har den inga ojämna kanter. Kanalen har genomgått en mängd tester och har de flesta certifikat för att klara kraven som finns och mer därtill.

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp & Kapslingar

Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten. I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. Vilket material du ska välja beror på var och hur din kapsling ska användas.

Jordning och EMC lösningar

Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar. Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning.

Kabelgenomföringar

Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor.

Kabelkanaler från C-Pro AB

Kabelkanaler

Våra slitsade och täta kabelkanaler är här för att hjälpa dig att hålla ordning! De hjälper dig att sortera och organisera kablar på ett snyggt och effektivt sätt med våra kanaler. Då marknaden kräver olika kanaler beroende på användningsområde, erbjuder vi ett flertal olika fabrikat. I vårt sortiment finns både heltäta och slitsade kabelkanaler i PVC och halogenfritt utförande som uppfyller olika godkännanden efter ditt behov.

Klimatisering

Klimatisering

Klimatisering från C-Pro! Vi presenterar innovativa klimatiseringslösningar från C-Pro – din one-stop-lösning för alla dina behov för kylning av skåp! Produkter som innefattar: Filterfläktar, Värmeelement, Kylaggregat, Industriella kylare och Värmeväxlare, är utformade för att hjälpa dig att bibehålla den optimala temperaturen i ditt elskåp. Även när det finns betydande temperaturskillnader mellan utomhusmiljön och skåpets insida.

Manöverdon från C-Pro AB

MANÖVDERDON

Gör dig redo att uppleva högkvalitativ och tillförlitlig automation med vårt sortiment av manöverdon från Schlegel! Vår tyska leverantör erbjuder ett omfattande sortiment av tryckknappar, nödstopp, kontaktblock och bussystem som kan tillgodose alla dina automatiseringsbehov. Med våra manöverdon kan du enkelt styra dina maskiner och processer med bara en knapptryckning.

Montage

Montageprodukter

Få jobbet gjort rätt med Montageprodukter från C-Pro! Våra pålitliga produkter är designade för att hålla. Detta garanterar dig en högkvalitativ och professionell installation. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna för dina specifika behov. Med våra pålitliga montageprodukter kan du vara säker på en lång livslängd.

Skyddsslang

SKYDDSLANG & KABELSKYDD

Skyddsslang & Kabelskydd – Håll dina kablar säkra och skyddade! Har du någonsin tänkt på hur bräckliga kablarna som levererar strömmen kan vara? Om de är oskyddade utsätts de för extrema påfrestningar, vilket kan leda till sprickor, brott och kortslutningar. Det är här som våra Skyddsslangar och Kabelskydd kommer in i bilden. Brett utbud av Skyddsslang, Kabelstrumpor och Spiralslang.

Nätaggregat

STRÖMFÖRSÖRJNING

Söker du en strömförsörjningslösning som garanterar driftsäkerhet och effektivitet för dina elektroniska system? Våra Nätaggregat / PSU för DIN-Profilsmontage utgör den optimala lösningen. De är skräddarsydda för att möta kraven i de mest krävande miljöerna, där pålitlighet inte kan kompromissas. Våra Ethernet Switchar erbjuder överlägsen prestanda för ditt nätverk.

Verktyg

VERKTYG

Letar du efter de perfekta verktygen för att komplettera dina kabelkanaler, DIN-profiler och Icotek kabelförskruvningar? Du behöver inte leta längre än till vårt omfattande urval av verktyg. Vår DIN-Profilskap är ett måste för alla projekt. Med sin hållbara konstruktion och lättanvända design kommer du att undra hur du någonsin klarat dig utan den. Glöm inte heller vår Kabelkanalkap, Kabelkanalsax, Slangsax, Slistång och våra Punchverktyg.