NYHET!
Kundanpassning och bearbetning

Kundanpassning och bearbetning, vi erbjuder exempelvis håltagning, speciallackering, silketryck och helt unika designidéer av allt från små kopplingslådor till större golvskåp. För att spara tid åt våra kunder, erbjuder vi även kapning och håltagning av DIN-profiler, jordskenor och kabelkanaler.

Under en lång tid har vi arbetat med kundunika lösningar för att möta våra kunders krav och behov. Ibland krävs en liten förändring av produkten och vid andra tillfällen ett helt nytt koncept.

Kundanpassning och bearbetning

C-PRO Kundreferenser på anpassade produkter:

Kundanpassning och bearbetning2

Botek Systems AB

Vi på Botek Systems AB köper kundanpassade polyesterkapslingar, som C-PRO hjälpte oss att ta fram. Jag är väldigt nöjd med servicen och rekommenderar verkligen C-PRO’s kundanpassade lösningar.
- Bo Blomdahl, Botek Systems

Kundanpassning och bearbetning3

Centralsystem i Falkenberg AB

Vi på Centralsystem i Falkenberg AB, har sedan länge valt att köpa C-PRO’s mått och hålanpassade DIN-skenor till våra centraler. Sedan start har vi varit nöjda med skenorna samt C-PRO’s goda kundservice.
- Mikael Kuczera, Centralsystem i Falkenberg

Kundanpassning och bearbetning4

Aplicator System AB

Vi på Aplicator System AB kräver ett utbud av produkter och tjänster som främjar kvalitet, flexibilitet och lönsamhet. C-PRO hjälpte oss ta fram kundanpassade kapslingar och bevisade för oss att de uppfyller våra yrkanden, vilket blev den avgörande faktorn när vi valde C-PRO som leverantör.
- Glenn Andreasson, Aplicator System