Järnvägsindustri

PRODUKTER FÖR järnvägsindustri

Vi är specialister på att tillhandahålla högkvalitativa produkter för järnvägsindustri. Vårt sortiment omfattar ett brett utbud av halogenfria kabelkanaler, skyddsslang och plastkapslingar som är särskilt utformade för att möta de stränga kraven i järnvägsmiljön.

Våra halogenfria kabelkanaler är tillverkade av robusta material som tål extremt väder, fukt och temperaturförändringar. Dessa kanaler ger en säker och effektiv lösning för att skydda och organisera kablarna längs järnvägsspåren. Med deras speciella konstruktion minskar de också risken för brand och spridning av giftiga gaser i händelse av en olycka.

Skyddsslangarna i vårt sortiment är tillverkade av slitstarka material som ger långvarigt skydd mot mekaniska påfrestningar och yttre påverkan. De erbjuder också en utmärkt isolering för att skydda kablar mot elektromagnetisk störning och skadliga kemikalier. Våra skyddsslangar uppfyller de stränga kraven för driftsäkerhet och hållbarhet inom järnvägsindustrin.

Vår serie av plastkapslingar är utformad för att ge optimalt skydd åt elektroniska komponenter längs järnvägsspåren. Dessa kapslingar är damm- och vattentäta, vilket gör dem lämpliga för extrema väderförhållanden och tuffa miljöer. Med hög kapslingsklassificering och robust konstruktion säkerställer de att elektroniken förblir intakt och fungerande även under de mest krävande förhållandena.

Välkommen till vårt sortiment av produkter för järnvägsindustri

Oavsett om du behöver halogenfria kabelkanaler, skyddsslang eller plastkapslingar, kan du lita på vår expertis och erfarenhet inom järnvägsindustri. Vi erbjuder endast produkter av högsta kvalitet som är utformade för att möta de specifika behoven inom järnvägssektorn. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina projekt och leveransbehov.

Vi har allt från Manöverdon, Skyddsslang, Kapslingar, Apparatskåp och Kopplingsdosor till Kabelgenomföringar.

Produkter För Järnvägsindustri

Betydelsen av bra Kapslingar!

Ge dina elektroniska enheter det ultimata skyddet med MBX PRO Kapslingar.

Dessa standardplastkapslingar är speciellt utformade för användning i industriella och utomhusmiljöer och är en av de mest hållbara på marknaden. Oavsett om det är damm, vatten, värme, kyla eller mekaniska stötar, så är dessa kapslingar redo för utmaningen inom järnvägsindustri och andra brancher.

Plast kapslingarna är tillverkade av ett nyutvecklat slag- och väderbeständigt polykarbonatmaterial i färgen silvergrå RAL 7001 Kapslingarna uppfyller de självsläckande nivåerna UL94V-0/5VA. Lockskruvarna är tillverkade av rostfritt stål för ökad hållbarhet. Skydda dina enheter med MBX PRO Enclosures idag.

Halogenfria kabelkanaler för järnvägsapplikationer

Kabelkanal UNEX Halogenfri erbjuder den optimala lösningen för att hantera dina kablar. Vår halogenfria kabelkanal från UNEX tillverkas av slitstarkt PC-U43X-material, vilket garanterar hög säkerhet vid installationen. Perfekt för applikationer inom järnvägsindustri.

UNEX:s halogenfria kanal levereras med en slät lock som kan installeras och tas bort enkelt utan att du behöver oroa dig för vassa kanter. Genom att kunna klippa basen för att bättre anpassa förgreningen av dina kablar kan du skräddarsy kanalen efter dina behov. 

Vår pålitliga halogenfria kabelkanal är perfekt för dig som prioriterar säkerhet. Skaffa marknadens bästa kabelkanal och njut av en problemfri upplevelse. Beställ din halogenfria kabelkanal med kabelkanalskydd idag!

Skyddsslang för järnvägsindustri

Skyddsslang / VOT

Skyddsslangen VOT används för att isolera och mekaniskt skydda kablar i elinstallationer. Den är särskilt lämplig för installationer i passagerarområden såsom järnvägsbussar, järnvägstunnlar, tunnelbanestationer och allmänna installationer med specifika krav på brandskydd och rökhantering. Skyddsslangen är också perfekt för användning inom automation, järnvägsindustrin, konstruktion och marina installationer.

Skyddsslang / FRT

Robotslang / FRT används för att isolera och skydda kablar vid dynamiska applikationer. Robotslangen är utformad för att klara extremt väder, som t.ex. yttre delar av tåg och rullande materiel. Den har en mycket hög UV-beständighet. FRT är perfekt för installationer inom områden som maskinbyggnad, automation, förnybar energi, konstruktion, järnvägsindustri och marina applikationer.

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp & Kapslingar

Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten. I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. Vilket material du ska välja beror på var och hur din kapsling ska användas.

Jordning och EMC lösningar

Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar. Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning.

Kabelgenomföringar

Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor.

Kabelkanaler från C-Pro AB

Kabelkanaler

Våra slitsade och täta kabelkanaler är här för att hjälpa dig att hålla ordning! De hjälper dig att sortera och organisera kablar på ett snyggt och effektivt sätt med våra kanaler. Då marknaden kräver olika kanaler beroende på användningsområde, erbjuder vi ett flertal olika fabrikat. I vårt sortiment finns både heltäta och slitsade kabelkanaler i PVC och halogenfritt utförande som uppfyller olika godkännanden efter ditt behov.

Klimatisering

Klimatisering

Klimatisering från C-Pro! Vi presenterar innovativa klimatiseringslösningar från C-Pro – din one-stop-lösning för alla dina behov för kylning av skåp! Produkter som innefattar: Filterfläktar, Värmeelement, Kylaggregat, Industriella kylare och Värmeväxlare, är utformade för att hjälpa dig att bibehålla den optimala temperaturen i ditt elskåp. Även när det finns betydande temperaturskillnader mellan utomhusmiljön och skåpets insida.

Manöverdon från C-Pro AB

MANÖVDERDON

Gör dig redo att uppleva högkvalitativ och tillförlitlig automation med vårt sortiment av manöverdon från Schlegel! Vår tyska leverantör erbjuder ett omfattande sortiment av tryckknappar, nödstopp, kontaktblock och bussystem som kan tillgodose alla dina automatiseringsbehov. Med våra manöverdon kan du enkelt styra dina maskiner och processer med bara en knapptryckning.

Montage

Montageprodukter

Få jobbet gjort rätt med Montageprodukter från C-Pro! Våra pålitliga produkter är designade för att hålla. Detta garanterar dig en högkvalitativ och professionell installation. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna för dina specifika behov. Med våra pålitliga montageprodukter kan du vara säker på en lång livslängd.

Skyddsslang

SKYDDSLANG & KABELSKYDD

Skyddsslang & Kabelskydd – Håll dina kablar säkra och skyddade! Har du någonsin tänkt på hur bräckliga kablarna som levererar strömmen kan vara? Om de är oskyddade utsätts de för extrema påfrestningar, vilket kan leda till sprickor, brott och kortslutningar. Det är här som våra Skyddsslangar och Kabelskydd kommer in i bilden. Brett utbud av Skyddsslang, Kabelstrumpor och Spiralslang.

Nätaggregat

STRÖMFÖRSÖRJNING

Söker du en strömförsörjningslösning som garanterar driftsäkerhet och effektivitet för dina elektroniska system? Våra Nätaggregat / PSU för DIN-Profilsmontage utgör den optimala lösningen. De är skräddarsydda för att möta kraven i de mest krävande miljöerna, där pålitlighet inte kan kompromissas. Våra Ethernet Switchar erbjuder överlägsen prestanda för ditt nätverk.

Verktyg

VERKTYG

Letar du efter de perfekta verktygen för att komplettera dina kabelkanaler, DIN-profiler och Icotek kabelförskruvningar? Du behöver inte leta längre än till vårt omfattande urval av verktyg. Vår DIN-Profilskap är ett måste för alla projekt. Med sin hållbara konstruktion och lättanvända design kommer du att undra hur du någonsin klarat dig utan den. Glöm inte heller vår Kabelkanalkap, Kabelkanalsax, Slangsax, Slistång och våra Punchverktyg.