Infrastruktur

produkter för Infrastruktur

Vi på C-Pro är experter på att leverera högkvalitativa produkter för infrastruktur. Vi har ett brett utbud av kapslingar och plastkapslingar som är speciellt utformade för att skydda och säkra olika typer av anläggningar. Våra kapslingar är tillverkade av tålig och hållbar plast, vilket garanterar långvarigt skydd mot väder, fukt och mekanisk påverkan.

För att ytterligare säkerställa en säker driftmiljö erbjuder vi även skyddsslangar som kan användas för att skydda kablar och ledningar från skador och yttre påverkan. Våra skyddsslangar är tillverkade av slitstarkt material som klarar av att motstå höga temperaturer, kemikalier och UV-strålning.

För att underlätta installationen och hanteringen av kablar erbjuder vi även ett sortiment av kabelstegar i olika storlekar och material. Våra kabelstegar är tillverkade av robust stål eller aluminium och är konstruerade för att klara av tunga belastningar samtidigt som de ger en säker arbetsplattform för montörer.

Välj C-Pro för att få tillgång till branschledande expertis och pålitliga produkter för din infrastruktur. Vi är stolta över att kunna bidra till utvecklingen och expansionen av den svenska infrastrukturen genom våra högkvalitativa lösningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få skräddarsydda rekommendationer från vårt erfarna team.

Upptäck vårt sortiment av produkter för infrastruktur

Vi har allt från Skyddsslang, Kapslingar, Apparatskåp och Kabelstegar till Kabelgenomföringar
Lär dig mer om deras användning och fördelar för olika applikationer inom infrastruktur.

Produkter för Infrastruktur

Hur Väljer Man Rätt Skyddsslang för infrastruktur?

Skyddar du dina kablar med rätt skyddsslang? Inom vårt sortiment av skyddsslang hittar du olika diametrar och material som passar för olika ändamål inom infrastruktur.

Vår rostfria slang är idealisk för applikationer i starkt frätande miljöer, såsom förnyelsebara energiinstallationer, konstruktion, järnvägsindustri och marinmiljö. Vår plastslang är perfekt för maskinbyggnation, automation och förnyelsebara energiinstallationer.

För att göra monteringen komplett kan du även se över vårt urval av tillbehör såsom slangkopplingar, slangfästen, o-ringar, slangsaxar och packningar. Alla våra tillbehör är kompatibla med våra slangar. Med vår patenterade snabbkoppling kan du enkelt och smidigt installera utan användning av verktyg upp till IP68/69K-standard.

Användning av Kabelstegar inom infrastruktuR

Våra kabelstegar för utomhus- och inomhusbruk är gjorda av isolerande material, vilket ger maximal elsäkerhet för människor och installationer.

Kabelstegar för infrastruktur

Fördelar och tekniska egenskaper hos Unex isolerande kabelSTEGAR:

  • Isolerande material som garanterar maximal elsäkerhet.
  • De skyddar ledningarna, förbättrar installationens prestanda och förlänger dess livslängd.
  • Motståndskraft mot långvarig exponering för ultravioletta strålar.
    Motståndskraft mot miljökorrosion (våt och saltlösning) och kemiska ämnen.
  • De eliminerar risken för indirekta kontakter och kortslutningar.
  • Kapning av produkterna ger inga grader som skadar kablarnas isolering.
  • Ingen jordning krävs.
  • Inget underhåll krävs.
  • Produkten finns även i halogenfritt material med 100 % återvunnen termoplastkomponent.

Betydelsen av bra Kapslingar

Ge dina elektroniska enheter det ultimata skyddet med MBX PRO Kapslingar.

Dessa standardplastkapslingar är speciellt utformade för användning i industriella och utomhusmiljöer och är en av de mest hållbara på marknaden. Oavsett om det är damm, vatten, värme, kyla eller mekaniska stötar, så är dessa kapslingar redo för utmaningen inom järnvägsindustri och andra brancher.

Plast kapslingarna är tillverkade av ett nyutvecklat slag- och väderbeständigt polykarbonatmaterial i färgen silvergrå RAL 7001 Kapslingarna uppfyller de självsläckande nivåerna UL94V-0/5VA. Lockskruvarna är tillverkade av rostfritt stål för ökad hållbarhet. Skydda dina enheter med MBX PRO Enclosures idag.

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp & Kapslingar

Vi har ett stort urval av Apparatskåp & Kapslingar samt Kopplingslådor. Ett apparatskåp har till uppgift att styra elektriska anläggningar och skydda innehållet mot smuts och vatten. I sortimentet har vi allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp, styrskåp & elkapslingar i flera olika material. Vilket material du ska välja beror på var och hur din kapsling ska användas.

Jordning och EMC lösningar

Jordning & EMC

Våra Jordning & EMC lösningar är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd för dina värdefulla applikationer. Ett skydd mot konduktiva störningar och fältstörningar. Vårt sortiment omfattar en mängd olika EMC-lösningar med olika monteringsalternativ som tillgodoser alla typer av kablar. Jordskenorna och Jordflätor från C-Pro är utformade för att ge en säker jordanslutning.

Kabelgenomföringar

Kabelgenomföringar

Vi presenterar vårt sortiment av Kabelgenomföringar – den ultimata lösningen för dina behov av kabelhantering! Våra Kabelgenomföringar är utformade för att ge dig högsta möjliga skydd, säkerhet och effektivitet. Med en mängd olika kabelgenomföringar att välja mellan, hittar du enkelt rätt produkt för dina specifika krav. Vårt sortiment omfattar traditionella kabelgenomföringar, multiflänsar och kabelgenomföringsplattor.

Kabelkanaler från C-Pro AB

Kabelkanaler

Våra slitsade och täta kabelkanaler är här för att hjälpa dig att hålla ordning! De hjälper dig att sortera och organisera kablar på ett snyggt och effektivt sätt med våra kanaler. Då marknaden kräver olika kanaler beroende på användningsområde, erbjuder vi ett flertal olika fabrikat. I vårt sortiment finns både heltäta och slitsade kabelkanaler i PVC och halogenfritt utförande som uppfyller olika godkännanden efter ditt behov.

Klimatisering

Klimatisering

Klimatisering från C-Pro! Vi presenterar innovativa klimatiseringslösningar från C-Pro – din one-stop-lösning för alla dina behov för kylning av skåp! Produkter som innefattar: Filterfläktar, Värmeelement, Kylaggregat, Industriella kylare och Värmeväxlare, är utformade för att hjälpa dig att bibehålla den optimala temperaturen i ditt elskåp. Även när det finns betydande temperaturskillnader mellan utomhusmiljön och skåpets insida.

Manöverdon från C-Pro AB

MANÖVDERDON

Gör dig redo att uppleva högkvalitativ och tillförlitlig automation med vårt sortiment av manöverdon från Schlegel! Vår tyska leverantör erbjuder ett omfattande sortiment av tryckknappar, nödstopp, kontaktblock och bussystem som kan tillgodose alla dina automatiseringsbehov. Med våra manöverdon kan du enkelt styra dina maskiner och processer med bara en knapptryckning.

Montage

Montageprodukter

Få jobbet gjort rätt med Montageprodukter från C-Pro! Våra pålitliga produkter är designade för att hålla. Detta garanterar dig en högkvalitativ och professionell installation. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna för dina specifika behov. Med våra pålitliga montageprodukter kan du vara säker på en lång livslängd.

Skyddsslang

SKYDDSLANG & KABELSKYDD

Skyddsslang & Kabelskydd – Håll dina kablar säkra och skyddade! Har du någonsin tänkt på hur bräckliga kablarna som levererar strömmen kan vara? Om de är oskyddade utsätts de för extrema påfrestningar, vilket kan leda till sprickor, brott och kortslutningar. Det är här som våra Skyddsslangar och Kabelskydd kommer in i bilden. Brett utbud av Skyddsslang, Kabelstrumpor och Spiralslang.

Nätaggregat

STRÖMFÖRSÖRJNING

Söker du en strömförsörjningslösning som garanterar driftsäkerhet och effektivitet för dina elektroniska system? Våra Nätaggregat / PSU för DIN-Profilsmontage utgör den optimala lösningen. De är skräddarsydda för att möta kraven i de mest krävande miljöerna, där pålitlighet inte kan kompromissas. Våra Ethernet Switchar erbjuder överlägsen prestanda för ditt nätverk.

Verktyg

VERKTYG

Letar du efter de perfekta verktygen för att komplettera dina kabelkanaler, DIN-profiler och Icotek kabelförskruvningar? Du behöver inte leta längre än till vårt omfattande urval av verktyg. Vår DIN-Profilskap är ett måste för alla projekt. Med sin hållbara konstruktion och lättanvända design kommer du att undra hur du någonsin klarat dig utan den. Glöm inte heller vår Kabelkanalkap, Kabelkanalsax, Slangsax, Slistång och våra Punchverktyg.