NYHET!
Effektiva kylaggregat för optimal temperatur i ditt apparatskåp

Samtliga kylaggregat i vårt sortiment är utrustade med en inbyggd hot-pipe slinga i kondenstråget. Denna slinga har förmågan att avdunsta kondensvatten, vilket förhindrar att det samlas och skapar problem i aggregatet. För att säkerställa en ren och frisk luft inuti aggregatet, har vi även inkluderat ett yttre tvättbart luftfilter. Detta filter fångar effektivt upp damm och andra partiklar, vilket bidrar till bättre luftkvalitet.

För att underlätta installationen har vi dessutom lagt till en skummad polyuretanpackning på baksidan av aggregatet. Denna packning hjälper till att snabbt och säkert fästa aggregatet på väggen eller annan yta.

Vi erbjuder våra effektiva kylaggregat i tre olika materialval: RAL 7035 samt AISI 304 och AISI 316L vid förfrågan. RAL 7035 är ett vanligt val som ger en neutral grå färg som passar bra i de flesta miljöer. AISI 304 är rostfritt stål som ger extra hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. För de mest krävande miljöerna rekommenderar vi AISI 316L, som är ännu mer korrosionsbeständigt.

Oavsett vilket material du väljer kan du vara säker på att våra kylaggregat levererar hög prestanda och pålitlig kyla för dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda omfattande och högkvalitativa lösningar för våra kunder.

Effektiva kylaggregat för optimal temperatur i ditt apparatskåp

Med våra effektiva kylaggregat från DKC, erbjuds idealiska kyllösningar för alla applikationer där höga temperaturer riskerar att skada komponenterna i apparatskåpet.

Kylaggregat Väggmontage

Visuellt larm på TOP modellen. RS485 gränssnitt kan fås på begäran

Kylaggregat Väggmontage

Visuellt larm på den inre manöverpanelen.

Kylaggregat Takmontage

Visuellt larm. RS485 gränssnitt kan fås på begäran.

Kylaggregat Slim In

Visuellt larm. RS485 gränssnitt kan fås på begäran

Kylaggregat Slim In

Visuellt larm. RS485 gränssnitt kan fås på begäran

När de höga kyleffekterna från kompressordrivna aggregat inte är nödvändiga:

Filterfläktar från C-Pro

Vårt filterfläktssortiment är utformade för att ge högsta möjliga skydd för din elektriska och elektroniska utrustning.

Peltierkylare

Effektiv Peltierkylare för mindre skåp och kontrollpaneler. Ett miljövänligare alternativ för kylning utan flytande vätskor.