Smarta kabelhanteringslösningar

Smarta kabelhanteringslösningar från Icotek. Som officiell partner till Icotek i Sverige är vi stolta över att kunna presentera det omfattande utbudet av smarta kabelhanteringslösningar från den ledande tillverkaren Icotek. Icoteks kabelgenomföringssystem är den bästa lösningen på marknaden när du behöver en säker anslutning till maskiner eller utrustning. Deras produkter är särskilt lämpliga för applikationer där det finns extrem förorening med vatten, damm, vibrationer eller extrema temperaturer.

Icotek designar robusta och tillförlitliga lösningar med högsta kvalitet och precision. Deras innovativa teknik möjliggör enkel installation och underhåll av kablar samtidigt som den ger en säker och skyddad anslutning. Med Icoteks produkter kan du vara säker på att dina kablar är väl skyddade från yttre påverkan och att överföringen av signaler är fri från störningar.

Icoteks smarta kabelhanteringslösningar har alltid en produkt som passar dina behov för kabelhantering. I deras breda sortiment ingår kabelförskruvningar, kabelgenomföringar, EMC-sköldar och mycket mer. Genom att välja Icotek får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter utan också till deras expertis och kunskap inom området.

Oavsett om du arbetar inom industri, automation eller andra tekniska områden kan du lita på att Icoteks smarta kabelhanteringslösningar uppfyller dina behov. Utforska deras produkter idag och se varför Icotek är den partner du väljer för alla dina kabelhanteringsbehov!

C-PRO levererar smarta kabelhanteringslösningar från icotek

För kablar med kontakt

FÖR KABLAR MED KONTAKT

Delbart och insatsbaserat system för kontakterade kablar

Med hjälp av det patenterade insatsbaserade genomföringssystemet från icotek kan ett stort antal kontakterade kablar (upp till 65 mm i diameter) och kablar utan kontakter (upp till 75 mm i diameter) snabbt dirigeras in till en kapsling, kontrollpanel eller maskin och tätas upp till IP66 / UL type 4X* (certifierat enligt EN 60529 / UL50-E).

För kablar utan kontakt

FÖR KABLAR UTAN KONTAKT

Utrymmesbesparande alternativ till klassiska förskruvningar upp till IP68

Med de membranbaserade genomföringsplattorna kan pneumatiska- och hydrauliska slangar eller optisk fiber snabbt och utrymmesbesparande dirigeras till kapslingar, paneler eller maskiner med certifierad skyddsklass upp till IP68 (enligt EN 60529) och UL type 4X* (enligt UL50-E).

BORSTGENOMFÖRINGAR

Perfekt vid applikationer där ingen hög IP-klass krävs

Användningsområdena för en borstbaserad kabelgenomföring är mycket mångsidig, t.ex. till en kapsling, ett serverställ, på en maskinvägg eller på upphöjda golv. icoteks borstplattor och borstlister är kostnadseffektiva och löser kabelhanteringen på ett professionellt sätt.  Borsttätningslösningarna möjliggör minskat luftflöde samtidigt som de stänger ut damm och större partiklar.

EMC & DRAGAVLASTNING

Innovativa alternativ för EMI-avskärmning, jordning och dragavlastning

Den industriella processtekniken kräver ökad säkerhet mot störningar för elektriska MCR-förläggningar (mäta, styra, reglera). Särskild tonvikt läggs på härledningen av elektromagnetisk störning. 
En åtskillnad görs mellan konduktiva och fältbundna störningar.

Kabelhantering

KABELHANTERING

Öppningsbara alternativ till klassiska buntband

När det kommer till buntning och fixering av kablar och ledningar är kardborreband ett utmärkt alternativ till konventionella buntband. Konventionella buntband kan endast användas en gång och efterjustering är inte längre möjlig. Å andra sidan kan kardborreband slutas och öppnas hundratals gånger. De är skonsamma mot kabeln, speciellt vid vibrationer.

IMAS-CONNECT™

Adapterinsats - Omvandlar den delbara genomföringsramen till ett hybridsystem

Det nya modulära adaptersystemet IMAS-CONNECT™ är ett modulärt utformat insatssystem för montering av cirkulära kontakter, keystone-uttag, slangkopplingar, tryckkompensationselement och mycket mer. Genom att använda det modulära adaptersystemet blir den delbara genomföringsramen ett hybridsystem.