NYHET!
Högkvalitativa apparatskåp

Våra högkvalitativa apparatskåp och kapslingar bidrar effektivt till att säkerställa stabiliteten i din verksamhet.

Upplev tryggheten med våra högkvalitativa apparatskåp från ETA som är utformade för att ge skydd för känslig elektronisk utrustning oavsett miljö. De har därför tillverkats med högkvalitativa material och avancerade tekniker. Dessutom garanterar kapslingen den nödvändiga tillförlitligheten och prestandan du behöver för att hålla dina verksamheter igång obehindrat. 

Högkvalitativa apparatskåp för alla användningsområden

Vi inser vikten av snabba leveranser!

Vi inser också vikten av snabba leveranser, och därför har vi utvidgat vårt sortiment av apparatskåp för väggmontage i rostfritt stål, lackerad stålplat och ECOR Nordic-serien, som har utstansade FL21-hål på taket.  Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning, vi ser till att du får rätt kapsling för din applikation.

HÖG GRAD AV TILLFÖRLITLIGHET OCH PRESTANDA

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Apparatskåp | Lackerad stålplåt

Ett brett standardsortiment av kapslingar i lackerad stålplåt (RAL7035) som erhåller hög IP-klass och slaghållfasthet. Kapslingarna är anpassade för många olika användningsområden och kan kundanpassas efter dina behov.

Apparatskåp & Kapslingar i rostfritt

Apparatskåp | Rostfritt stål

Korrosionsfria och UV-beständiga kapslingar i rostfritt stål (AISI 304L, AISI 316L på begäran). Kapslingarna är lämpade för tuffare miljöer där det finns risk för korrosion samt inom hygienklassade miljöer.

Ecor Nordic

Apparatskåp | FL21-hål i tak

Vårt marknadsanpassade program av lackerade väggskåp med färdigutstansade FL21-hål i tak. Denna säljsuccé är anpassad för t.ex. fastighetsautomation, eller där du kommer ned med stora armaturkablar i lokaler.

MBX PRO - Kapsling från C-Pro

Kopplingslådor i plast

Kopplingslådor i plast från Multi-Box är ett ny innovativ kapsling med ett stort urval av storlekar som gör det möjligt att anpassa dem till olika användningsområden.Vi har därför sett till att det finns ett flertal möjligheter till kundanpassningar av våra plastkapslingar. Våra kapslingar är tillverkade i material så som polykarbonat, ABS och polyester. Missa inte chansen att ta kontakt med oss för en kostnadsfri konsultation!