NYHET!
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem

Lyft din verksamhet till nya höjder med vårt sortiment av Rostfria manöverlådor och bärarmssystem. Dessa produkter är utformade med modernitet i åtanke och erbjuder en oöverträffad nivå av flexibilitet och skydd för din värdefulla utrustning. Våra manöverlådor och bärarmssystem i rostfritt stål tillverkas av ETA, en välkänd tillverkare i branschen, och har en imponerande skyddsklass på IP69K. Detta säkerställer att din utrustning förblir skyddad mot damm, vatten och andra skadliga element.

Det som utmärker våra manöverlådor är deras användarvänliga design. Boxarna är utrustade med gångjärnsförsedda lock som gör underhållet enkelt. Dessutom levereras varje låda med ett dörrstopp/panelstopp som är säkert fastskruvat på ovansidan, vilket ger enkel åtkomst till insidan.

Välj mellan olika alternativ för placering av handtag för att passa dina preferenser. Oavsett om du väljer handtag på lådans sidor, botten eller böjda sektioner erbjuder våra rundade handtag ergonomisk komfort utan att kompromissa med stilen.

Rostfria manöverlådor och bärarmssystem

rOSTFRIA Manöverlådor och Bärarmssystem erbjuds i 4 olika dimensioner:

B300 x H300 x D150

B400 x H300 x D150

B400 x H400 x D150

B600 x H400 x D150

Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Lutningsadapter 10°
Lutningsadapter 10°
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Lådkoppling fast
Lådkoppling, fast
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Väggfäste vridbar
Väggfäste, vridbar
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Lådkoppling vridbar
Lådkoppling, vridbar
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Väggfäste vridbar2
Väggfäste, vridbar
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Lådkoppling vridbar - Väggfäste fast
Väggfäste, fast
Rostfria manöverlådor och bärarmssystem - Väggkonsol för väggfästen
Väggkonsol för väggfästen

expertis och engagemang för kvalitetslösningar

När det gäller hållbarhet utmärker sig våra Rostfria manöverlådor och bärarmssystem. De är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och är motståndskraftiga mot korrosion och slitage, vilket garanterar långvarig prestanda även i de tuffaste miljöerna.

Lita på vårt varumärkes expertis och engagemang för kvalitetslösningar. Med våra manöverlådor i rostfritt stål och bärarmssystem från ETA kan du inte förvänta dig något annat än högsta kvalitet. Uppgradera din utrustning idag och upplev överlägset skydd och funktionalitet.