Anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör

Under en lång tid har vi arbetat med kundunik anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör för att möta våra kunders krav och behov. Ibland krävs en liten förändring av produkten och vid andra tillfällen ett helt nytt koncept.

håltagning, speciallackering, silketryck

Vi erbjuder exempelvis håltagning, speciallackering, silketryck och helt unika designidéer av allt från små kapslingar till större plastkapslingar och apparatskåp. För att bespara tid åt våra kunder erbjuds även måttanpassning och håltagning av DIN-skenor, jordskenor och kabelkanaler.

Anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör

Vi utför Anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör

Oavsett om det handlar om en enkel kapsling eller ett mer avancerat apparatskåp, kan vårt team hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Vi är stolta över vår expertis och vårt rykte som pålitliga leverantörer av högkvalitativa produkter inom kapslingar och apparatskåp. Vi utför Anpassning och bearbetning av kapslingar och tillbehör. Kontakta oss idag för vägledning!

Omfattande sortiment av kapslingar

Vårt sortiment av kapslingar är omfattande och vi kan erbjuda olika typer av material såsom ABS-plast, polykarbonat eller aluminium. Varje material har sina egna unika egenskaper som kan passa olika applikationer. Våra plastkapslingar är tillverkade med hög precision för att säkerställa optimal skyddsnivå för elektroniska komponenter.

Skräddarsydda lösningar

Förutom det breda utbudet av standardprodukter kan vi också skräddarsy lösningar efter specifika behov. Vårt team av experter är välutrustade för att möta de mest krävande kraven från våra kunder.

Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i alla våra produkter och tjänster. Vi genomför rigorösa tester och inspektioner för att garantera att varje produkt uppfyller de striktaste branschstandarderna.