Kundcenter / Customer Service

Fredrik Persson VD på C-Pro

Fredrik Persson
VD

Som företag etablerades C-Pro AB 1987 under namnet C-Profil AB. Namnet har sitt ursprung från DIN-profiler och kabelkanaler som då var den huvudsakliga inriktningen. Företaget har sin hemvist på Tagenevägen på Hisingen i Göteborg och här ligger det fysiska kontoret och lagerverksamheten. Med sitt medverkande på flertalet utställningar/mässor och sina många kundbesök under åren har kontoret utökats till att omfatta hela Sverige.
C-Pro har sedan starten för över 30 år sedan vuxit och ökat sin omsättning flera gånger om. Anledning till detta är ett konstant arbete med att utveckla företaget till att bli en komplett samarbetspartner för den svenska tillverkningsindustrin.

”Då vi startade 1987 var vi en mindre aktör på marknaden som mestadels inriktade oss på kabelkanaler och vi hade få leverantörer och fabrikat i vårt sortiment. Nu 30 år senare har vi vuxit som företag och som människor. Vår långa erfarenhet har gett oss ställningen som en professionell partner och ledande leverantör till den svenska tillverkningsindustrin. Jag har under åren mött många härliga människor som har blivit trogna kunder och jag hoppas att det fortsätter så framöver.”
Fredrik Persson VD på C-Pro AB.

Dan Bosshammar Säljare på C-Pro

Dan Bosshammar
Säljare / Sales

Leo Sjölund Säljare på C-Pro

Leonard Sjölund
Säljare / Sales

Mikael Anjeby säljare på C-Pro

Mikael Anjeby
Säljare / Sales

Mattias_Engelin

Mattias Engelin
Logistik / Logistics

contact_avatar

Fredrik Roslund
Webbansvarig / Webmaster

Secured By miniOrange