Design

Special anpassade kapslingar med egen design krävs alltid när kundens individuella krav inte kan lösas med en standardprodukt.

MULTI-BOX utvecklar individuella kundlösningar om motsvarande mängder krävs. Vi implementerar dina optiska och tekniska krav.

Våra tjänster inom området specialutveckling av skåp:

Konstruktion och projektets varaktighet
I nära samarbete med våra kunder tar vi över både design och teknisk implementering av exklusiva kapslingslösningar. Inom några veckor kommer du att få byggdokument enligt dina specifikationer. Så snart vi har slutkonstruktioner skapar vi tryckta 3D-prototyper från material i nästan serie. Detta gör att du kan testa kapslingen i praktiken även innan formar tillverkas. Efter godkännande av konstruktionsdata behöver vi mellan 10 och 14 veckor, beroende på komplexiteten, tills vi presenterar ett första prov från de nya formarna.

Formkvalitet
Vi använder högkvalitativa stål- och standardkomponenter från kända tillverkare för våra formsprutningar och gjutformar. Alla detaljer är optimalt utformade för motsvarande gjutna delar, materialet och önskad utmatningsmängd.

Produktion av serier och materialval
Efter avslutad formkonstruktion producerar vi din önskade kapsling i vår egen injektionsavdelning för plast. Du bestämmer dig för användning av specialmaterial eller en individuell färgdesign för de injicerade delarna. Därefter skummar vi sömlösa PU-packningar, bearbetar kapslingarna mekaniskt eller tar över tryckning och montering.

Resultatet är kostnadseffektivt och skräddarsydd kapslingslösning från en källa.