New!
Robust Cable Trunkings in aluminium

Våra robusta matarkanaler i aluminium är utformade för att tillgodose behoven inom olika branscher och kommersiella fastigheter. Med sin pålitliga funktionalitet och moderna design är dessa kanaler den perfekta lösningen för att skapa ordnade kabelsystem. Installationen är extremt enkel och smidig, vilket sparar tid och resurser. Dessutom erbjuder de robusta matarkanalerna enastående hållbarhet och lång livslängd, vilket gör dem till en kostnadseffektiv investering på lång sikt.

Med sina aluminiumkonstruktioner är våra matarkanaler också lätta och korrosionsbeständiga, vilket gör dem idealiska för användning i tuffa industriella miljöer. Deras överlägsna styrka och motståndskraft mot påfrestningar garanterar att de kan hantera krävande installationsbehov utan problem. Dessutom erbjuder de en modern estetik som smälter väl in i olika arkitektoniska stilar och miljöer.

Oavsett om du behöver installera kablar inom en fabrik eller kontorsbyggnad, kommer våra robusta matarkanaler i aluminium att leverera pålitlig prestanda och överträffa dina förväntningar. Med deras intuitiva design kan de enkelt anpassas efter dina unika behov och möjliggör snabb åtkomst till kablar vid underhåll eller ombyggnader.

Så oavsett om du behöver organisera elkablar, datanätverk eller telekommunikationskablar, kan du lita på våra robusta matarkanaler i aluminium för att skapa en strukturerad och säker kabelhanteringslösning. Utforska vårt breda sortiment idag och upptäck varför vi är ledande inom branschen när det gäller kvalitet, prestanda och tillförlitlighet.

Robust Cable Trunkings in aluminium

ROBUSTA MATARKANALER I ALUMINIUM FÖR ALLA INSTALLATIONSBEHOV

Våra robusta matarkanaler i aluminium - Aluminiumkanal ALU B

Aluminum trunking | ALU B

Available in three sizes:
- 120x40 & 120x60 med enkelfack.
- 200x60, three compartments.

Provides IP40 (the system's final protection class depending on the type of outlet used).

Våra robusta matarkanaler i aluminium - Aluminium Hörn
CORNERS
Robusta matarkanaler i aluminium -Aluminiumkanal Distanser
BRACKETS
Robusta matarkanaler i aluminium - Aluminiumkanal Väggramar
WALL FRAMES
Robusta matarkanaler i aluminium - Aluminium Ändlock
END COVERS
Robusta matarkanaler i aluminium - Aluminiumkanal Skarvar
JOINTS
Robusta matarkanaler i aluminium - Aluminiumkanal Apparatdosor
JUNCTION BOXES
Robusta matarkanaler i aluminium - Aluminiumkanal Jordning
GROUNDING
Robusta matarkanaler i aluminium - Aluminiumkanal Skiljeväggar
PARTITIONERS