New!
Pushbuttons, switches & emergency stops of the highest quality

Tryckknappar Rontron-R-Juwel från vår samarbetspartner Schlegel har alltid varit en extremt uppskattad serie tack vare den slimmade och prisbelönta designen i kombination med den högsta kvaliteten på marknaden. Dessa manöverdon är tillverkade i Tyskland enligt höga standarder för att säkerställa pålitlighet och hållbarhet. Med deras tillverkning baserad på principen ”Made in Germany”, kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet.

Schlegel är känt för sin expertis inom tillverkning av manöverdon och deras Rontron-R-Juwel-serie lever upp till deras rykte. Denna serie erbjuder inte bara en snygg och modern design, utan också funktionella egenskaper som gör dem idealiska för olika applikationer.

Pushbuttons, switches & emergency stops of the highest quality

tryckknappar - INNOVATION. KVALITET. DESIGN.

rontron-r-juwel

RONTRON-R-JUWEL

Three colors:
- Silver, Rostfritt & Svart
Slim and modern design
Up to IP69K
Includes:
- Tryckknappar, Vred, Nödstopp, Signallampor, Uttag, Potentiometrar
Wide range of accessories:
- Kontaktblock, Linser, Lock, Symboler

Den slimmade designen gör dem lätta att installera och anpassa efter specifika behov. Dessutom har de utformats med användarvänlighet i åtanke, vilket gör det enklare att utföra olika operationer och manövreringar.

Den högsta kvaliteten på marknaden garanterar också att dessa manöverdon är robusta och pålitliga, vilket gör dem perfekta för krävande miljöer eller användningsområden där noggrannhet är avgörande.

Oavsett om du behöver manöverdon för industriella applikationer, medicintekniska enheter eller andra användningsområden, kan du lita på Schlegels Rontron-R-Juwel-serie för att ge dig enastående prestanda och hållbarhet