A complete range of Boxes

A complete range of Boxes

A COMPLETE RANGE OF BOXES

Ett komplett sortiment av kapslingar – Upptäck kvalitet och mångsidighet med våra pålitliga leverantörer ETA för Apparatskåp och MULTI-BOX för Plastkapslingar. Vi stoltserar med ett komplett sortiment av högpresterande kapslingslösningar för alla behov!

Utrusta dig med vårt omfattande utbud av kapslingar från pålitliga leverantörer som ETA för Apparatskåp och MULTI-BOX för plastkapslingar och kopplingslådor. Våra kapslingar är utformade för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet och mångsidighet, och är den ultimata lösningen för alla dina kapslingsbehov.

Med ett komplett sortiment av kapslingar och ett brett utbud av tillgängliga alternativ, inklusive apparatskåp, kopplingslådor och plastkapslingar, har vi allt du behöver för att skydda och organisera din värdefulla utrustning. Oavsett om du behöver en kompakt lösning eller ett större skåp för flera komponenter, erbjuder våra kapslingar den perfekta passformen.

Apparatskåp & Kapslingar i lackerad stålplåt

Cabinets & BoxeS

Vi har ett stort urval av Apparatskåp, Kapslingar och Kopplingslådor.

Junction box / MBX Basic

Plastic enclosures

Ett brett utbud av kapslingar och kopplingslådor i plast som t.ex. polykarbonat, ABS och glasfiberförstärkt polyester (GRP).

Ecor Nordic

ECOR Nordic

Väggskåp med fabriksstansade FL21-utgångar i tak Finns på lager!

omfattande utbud av kapslingar

Våra kapslingar är tillverkade med precision och känsla för detaljer och är byggda för att klara de tuffaste miljöerna. Den hållbara konstruktionen ger ett tillförlitligt skydd mot damm, fukt och andra yttre faktorer som kan skada din utrustning. Du kan lita på att våra kapslingar håller dina värdefulla tillgångar trygga och säkra.

Men det handlar inte bara om skydd – våra kapslingar är också praktiska och enkla att använda. Med funktioner som avtagbara paneler, kabelhanteringssystem och anpassningsbara konfigurationer kan du enkelt komma åt din utrustning och göra nödvändiga justeringar utan krångel.

Uppgradera till ECOR Nordics kompletta sortiment av kapslingar idag och upplev skillnaden i kvalitet och prestanda. Lita på att vår expertis ger dig heltäckande lösningar som uppfyller dina specifika behov. Nöj dig inte med något mindre än det bästa när det gäller att skydda din värdefulla utrustning. Vi stoltserar med ett komplett sortiment av högpresterande kapslingslösningar för alla behov!