Minikanal TMC  Kabelkanal Bredslitsad T1 Kabelkanal Slitsad Halogenfri Kabelkanal knockout

Söker ni efter en slitsad kabelkanal? Då har ni hamnat hos rätt företag. C-Pro har varit med i branschen i 30 år och har ett stort utbud av slitsade kabelkanaler. Osäkra på vilken kabelkanal som passar era behov bäst? Ring oss. Vi hjälper de flesta av våra kunder direkt över telefon.

Varianter av slitsade kabelkanaler

Vi har två stycken varianter av slitsade kabelkanaler. En kabelkanal har lite smalare och en kabelkanal som har något bredare slitsar. Modellerna finns i både PVC och Halogenfritt utförande.

Alla våra kabelkanaler håller väldigt hög kvalité. Kabelkanalerna är gjorda av fabrikatet IBOCO och UNEX och materialet är av styv pvc som är självsläckande eller i PC-ABS U43X som är halogenfritt. Vi har flera olika modeller och mått som passar de flesta.

Om ni är i behov av slitsade kabelkanaler och vill vända er till en trygg och seriös leverantör. Då är vi på C-Pro rätt företag för er. Slå gärna en signal så ser vi till att hjälpa er.

Befinner ni er i Göteborg och vill besöka oss? Inga problem. Kom till vårt kontor och showroom på Tagevägen 70 i Hisings-Kärra.

[su_button url=”https://c-profil.se/produkt-kategori/kategorier/kabelkanaler/”]Till Kabelkanaler[/su_button]