Våra produkter är färgglada och lika varierad som våra kunders krav.

I princip är alla våra standardkapslingar är tillgängliga i specialfärger. Fördelarna är uppenbara:

Specialfärger för plastkapslingar:

Inom vår egen injektionsproduktion av plast tillverkar vi alla gjutna delar från våra egna verktyg. Vid speciella färger använder vi antingen redan färgade basmaterial eller vi färgar naturliga material genom att lägga till mycket koncentrerad färgbunt. I båda fallen är materialet helt färgat och kan användas och bearbetas som vanligt. Beroende på storlek är en speciell färgning möjlig från en mängd av 500 och över.

Specialfärger för aluminiumhöljen:
Beroende på beställningsmängd och kundspecifikationer kan vi producera speciella aluminiumfärger som pulver- eller våtfärgbeläggningar.

Pulverbeläggning:
En elektrostatisk process används för pulverbeläggning. De elektriskt laddade pulverpartiklarna fäster vid inneslutningsytan och bakas vid ca. 220 ° C i en kontinuerlig ugn. Förbehandlingen är kromfri passivering, vilket avsevärt ökar korrosionsskyddet. Våra högkvalitativa polyesterpulver är UV-stabila och finns i olika färger, strukturer och glansnivåer.

Våt färg:
Speciellt för mindre serier upp till 50 delar erbjuder vi specialfärger i våtfärg baserat på vatten eller lösningsmedel. Genom användning av kända färgtillverkare uppnår vi ett bra korrosionsskydd med denna beläggning. På begäran och med särskild hänvisning till järnvägs- och marintekniken, där målsystem föreskrivs, kan höljet också förbehandlas med en speciell grundare. I dessa fall ber vi dig skicka specifikationerna.

När du begär specialfärger, ange struktur, glansgrad och färgskärm i enlighet med RAL, HKS eller Pantone

Håltagning
HÅLTAGNING
Färg
FÄRG
Design
DESIGN
SILKETRYCK
SILKETRYCK
Montering
MONTERING