Kylaggregatet har till uppgift att kyla ner elektrisk utrustning som kan fara illa vid för höga temperaturer. Därför är både kraft och placering så oerhört viktigt för att kylningen ska vara effektiv och fylla sin funktion. Vilken tur att vi är experter på kylaggregat!

Kubikmeter per timme(m3/h) anger hur snabbt ett kylaggregat kan kyla ner en anläggning, och med den siffran kan du räkna ut hur lång tid det kommer ta för att kyla ner värmen i lokalen. Ju större lokal, desto kraftfullare kylaggregat kommer att krävas.

Låt oss ta ett intressant exempel – datahallen. Den kraften som går åt till att försörja all elektrisk utrustning kommer bokstavligt talat att skapa värme i lokalen med temperaturer som stiger med en dryg grad – varje minut. Kylaggregatet måste kunna matcha ökningen, och det är vad vi gör allra bäst!

Vår lösning:

Vi tar fram en lösning som låter dig slippa värmen. Du får ett anpassat aggregat för att ta kontroll över både temperaturen! Vi väljer alltid ut det bästa aggregatet för anläggningen.
Våra lösningar fungerar i vilken miljö som helst. Vi hittar alltid den smidigaste lösningen för din anläggning, tar fram en passande storlek och rekar utrymmet för att hitta den perfekta platsen där aggregatet fyller sin mest effektiva funktion.

Vår lösningsfokuserade personal hjälper dig att hitta den perfekta lösningen på dina värmeproblem genom att ta fram ett komplett och anpassat kylaggregat för dig och din anläggning.

Aldrig förr har det varit så lätt att hitta balans mellan kallt och varmt. Skippa värmen och låt oss ge dig en naturligt trivsam anläggning!

Våra kylaggregat är enkla att installera och ännu enklare att underhålla. Varför ska det vara svårt att hitta balans när det kan vara lätt?

Hos oss får du energisnåla kylaggregat. Vi gör tillvaron i din anläggning lite behagligare, och efter 30 år i branschen kan vi garantera dig ett hållbart och pålitligt kylsystem som kommer att göra ditt liv betydligt bekvämare.