C-Pro har tillverkat kundanpassade skåp Göteborg i över 30 år. Vi har lång och gedigen kunskap när det gäller kundanpassade skåp och vi tillverkar idag skåpen till flera olika branscher inom industrin. Vänd er till oss om ni har frågor kring kundanpassade skåp. Vi bjuder alltid en kostnadsfri konsultation. Kom gärna förbi vårt kontor i Göteborg så får ni se några exempel på skräddarsydda skåp som vi har tillverkat till slutkund.

Vi finns på Tagenevägen 70, Göteborg. Det är enkelt att hitta hit. Kör av vid kärra-motet och ta vänster i andra rondellen. Därefter ligger vårt kontor på höger sida.

Om ni endast är intresserade av vad ett kundanpassat skåp kostar kan vi ofta svara på det efter ett kort telefonsamtal.

Materialval kundanpassade skåp

Vi erbjuder kundanpassade skåp i flera olika materialval. Våra kunder har oftast olika användningsområden och då är det ett krav att arbeta med olika material. Vi är med er från projektets början till projektets slut och vi tillverkar alltid ert skåp efter era önskemål tillsammans våra rekommendationer.

Kom gärna förbi vårt kontor i Göteborg om ni har vägarna förbi.

Fördelar med att beställa ett kundanpassat skåp genom C-Pro

  • Över 30 års erfarenhet i branschen
  • Prisvärda skåp
  • Håller en hög servicegrad
  • Hög kvalité
  • Bra sortiment

Kontakta oss på C-Pro så får ni prata med våra duktiga och trevliga kollegor. Vid beställning och i kombination med ovanstående får ni ett prisvärt kundanpassat skåp som håller hög kvalité.