FILTERFLÄKTAR

Hittar du hos C-Pro

När du behöver avledda värme ur ett apparatskåp eller en kapsling kan våra filterfläktar användas som ett effektivt och billigt alternativ, filterfläktar hittar du hos C-Pro. Den varma luften förs uppåt och trycks ut igenom en filter. På detta sätt skapar du ett övertryck i skåpet och förhindrar att dammpartiklar kommer in i skåpet.

filterfläkt Serie LV

I många applikationer utgör filterfläktar basen för luftkonditionering. Med LV-fläktarna erbjuder C-PRO den mest omfattande serien filterfläktar på marknaden.

LV-serien finns i 15st olika sorter prestanda från 15 till 930 m³/h (fri blåsning). Med detta stora effektområde och tillgången till flertalet driftspänningar från 12 VDC till 400 VAC (beroende på typ), är de anpassade för att fungera till dina specfika krav och  applikationsförhållanden.

Du kan som tillval kan filterfläktar och utloppsfilter förses med ett Z-Line-filter. Z-line filtret är av filterklass F5 och uppnår då skyddsklass IP55.  IP55-versionen funkar utmärkt för utomhusbruk tack vare frontgallrets UV-beständighet.

Behöver du ännu mer skydd som kan du använda våra rostfria frontgaller. De rostfria frontgallren kan också användas tillsammans med  våra rostfria skyddshuvar för ännu mer skydd.

FILTERFLÄKTAR FRÅN C-PRO

5/5

Användningen av kombinationen ”filterfläkt och utblåsfilter” är en effektiv och kostnadseffektiv lösning för att avleda värmen från styrskåpet. Den kallare omgivande luften filtreras i det nedre området av styrskåpet med en filterfläkt och blåses in i styrskåpet och släpps ut i det övre området via ett utblåsfilter. Värmen avleds till utsidan av luftflödet