Står du eller ditt företag inför ett större projekt som innefattar elektronik och elektronikskåp? Ska ni kanske förnya, förbättra eller effektivisera? Kontakta oss. Med våra drygt 30 års erfarenhet i branschen kan vi hjälpa er att komma fram till en helhetslösning som är både prisvärd och skräddarsydd för att passa just era specifika krav. Oavsett om det rör sig om ett fullständigt inkapslat elektronikskåp anpassat till krävande miljöer eller en enklare lösning lämpad för vanliga inomhusmiljöer så kan vi hjälpa dig

Vi kan elektronikskåp!

Vi ordnar elektronikskåp till kontor och industri såväl som till andra krävande miljöer som innebär att elektroniken behöver skyddas lite mer än annars. Självfallet har vi skåp i en mängd olika material och IP-klasser för att passa just de specifika krav som ditt projekt innebär.

Med vår erfarenhet är vi el- och automationsleverantören som vet hur man bäst skyddar känslig elektronik. I vårt breda sortiment finner du allt från kabelkanaler, tryckknappar, multiflänsar, värmeelement, fläktar, värmeväxlare, apparatskåp, kylaggregat och kapslingar till industrin. Du finner tveklöst det du behöver till just ditt projekt hos oss!

Till sist, vi är medvetna om att kunskaper om elektronikskåp är något inte alla besitter. Vi har ett prisvärt och brett sortiment med hög kvalité, men det kan vara nog så svårt att komma fram till den bästa lösningen på egen hand ändå.

Som tur är så kan du få hjälp att hitta lösningar av vår kunniga personal – det är bara att höra av sig, vi svarar på alla tänkbara frågor om elektronikskåp och hjälper dig att skräddarsy en helhetslösning!