CHILLERS

Hittar du hos C-Pro

Vätskekylning med Chillers från C-PRO i en mängd olika utföranden. Du får många möjligheter till användning, allt från mindre processer till IT-kylning. Är värme din vanligaste biprodukt vid en industriell process?. Om denna värme inte tas bort kan den orsaka stillestånd. Det är därför nödvändigt att inkludera kylning i utformningen av en industriell process. C-PRO hjälper dig att eliminera värmen. Välj att använda våra chillers.

CHILLERS från C-Pro

Vad är och varför ska du välja en industriell kylare för dina applikationer?

Vad är en industriell kylare?

Industriella vattenkylare används i en mängd olika applikationer där kylt vatten eller vätska cirkuleras genom processutrustning. De kännetecknas av ett omedelbart svar på förändrade belastningskrav, förmågan att modulera sin kylkapacitet, hög kontrollnoggrannhet och tillförlitlighet även inom gränserna för deras driftsförhållanden. Industriella kylare används vanligtvis för att kyla produkter och maskiner i en mängd olika applikationer, inklusive formsprutning, verktygsmaskiner, lasrar, mat, dryck, halvledare och mer.

Varför en industriell kylare?

Ingen industriell process, maskin eller motor är 100 % effektiv och värme är den vanligaste biprodukten av dessa ineffektiviteter. Om denna värme inte tas bort kan det orsaka stillestånd och till och med för tidigt fel. Det är därför nödvändigt att inkludera kylning i utformningen av en industriell process för att undvika dessa problem och öka dess effektivitet och tillförlitlighet.

XShark - programvara

Hjälper dig att välja

Att designa ett kylsystem för industriella applikationer kräver specifika kunskaper, som vi har beslutat att göra mer tillgängliga tack vare XShark, en lättanvänd programvara för design av kylsystem. De specifika egenskaperna för varje projekt avgör särskilda kylbehov och krav: genom att ange relevanta data för din applikation kommer XShark designprogramvara att behandla och presentera de mest lämpliga förslagen. Vi finns givetvis tillgängliga för specifik rådgivning eller stöd i att använda detta kostnadsfria verktyg!

Hur man använder XShark?

Först måste du ladda ner programmet. Sedan är det bara att följa instruktionerna, om du skulle behöva det finns en guide med all information. För Windows 10-användare: Var försiktig, ett felfönster kan visas när du installerar programvaran på Windows 10. För att fortsätta, tryck på knappen ”Avbryt”.

Du kan också ladda ner grundfilen för en anpassad temperaturprofil.