Kylaggregat och Filterfläktar

KYLAGGREGAT OCH FILTERFLÄKTAR

ETT OMFATTANADE SORTIMENT
AV KYLLÖSNINGAR

I TAKT MED ATT SOMMAREN NÄRMAR SIG ÖKAR BEHOVEN FÖR OLIKA KYLLÖSNINGAR. VI ERBJUDER ETT OMFATTANDE SORTIMENT AV KYLAGGREGAT OCH FILTERFLÄKTAR, IDEALISKAFÖR APPLIKATIONER DÄR HÖGA TEMPERATURER RISKERAR ATT SKADA KOMPONENTERNA.

DKC

Vi representerar DKC som har ett av Europas mest omfattande program av kylaggregat. Samtliga aggregat har en inbyggd “hot-pipe” slinga i kondenstråget som avdunstar kondensvattnet, och en skummad polyuretanpackning på baksidan som bidrar till en snabbare installationstid.

Kylaggregat Väggmonterade från C-Pro

Kylaggregat | Inomhus

300W - 6kW
RAL7035 | AISI 304 | AISI 316

Kylaggregat Väggmonterade Utomhus från C-Pro

Kylaggregat | Utomhus

300W - 6kW
RAL7035 | AISI 304 | AISI 316

Peltierkylare

30W - 280W
AISI 304

Filterfläktar LV från Rubsamen levereras av C-Pro

Filterfläktar

12 m³/h - 930 m³/h
RAL7035 | AISI 304

Rubsamen & Herr

Tack vare vår samarbetspartner Rubsamen & Herr har vi möjligheten att erbjuda kyllösningar när de höga kyleffekterna från kompressordrivna aggregat inte är nödvändiga. Våra peltierkylare lämpar sig för mindre kapslingar och är ett miljövänligare alternativ för kylning, då dessa inte innehåller något sköldmedia.

Vi har även ett brett utbud av filterfläktar med tillbehör upp till IP55 som erbjuder en snabb, enkel och effektiv lösning.

C-PRO AB
Tagenevägen 70
425 37 Hisings Kärra
Sweden

031 – 57 57 85

info@c-profil.se
www.c-profil.se