Brett sortiment av kabelkanaler!

BRETT SORTIMENT AV KABELKANALER!

Iboco logga
Unex Logga
Licatec Logo

Då marknaden kräver olika kabelkanaler för varierade applikationer samt att efterfrågan kraftigt ökar har vi nu utökat vårt lager på kabelkanaler. Vi erbjuder ett komplett sortiment i både PVC- och halogenfritt med tillbehör. Självklart finns vårt patenterade märksystem SLÖMAN till båda varianterna. 

Vi har möjligheten att erbjuda olika fabrikat beroende på dina krav- och behov! 

IBOCO

Kabelkanal Smalslitsad T1-E levereras av C-Pro

IBOCO | PVC

Våra kabelkanaler IBOCO i PVC är idag en av de vanligaste att använda i skåp inom automationsindustrin. Kabelkanalen erhåller flera viktiga certifikat och är stark- och robust tack vare sin tjocka botten- och sidokonstruktion.

UNEX

Kabelkanal Slitsad Halogenfri HF

UNEX | HF

Kabelkanalerna UNEX i halogenfritt utförande uppnår kriterierna för både BASTA- och SundaHus, samt erhåller certifierad järnvägsstandard HL3-R22 enl. EN 45545-2. Därmed är kabelkanalen lämpad för de allra flesta applikationer som förekommer.

LICATEC

Kabelkanal halogenfri HF-L från Licatec levereras av C-Pro

LICATEC | HF

Vi har utökat vårt sortiment med Licatecs halogenfria kabelkanaler enl. DIN EN 50085. Detta för att bli så komplett leverantör som möjligt, och därmed kunna erbjuda rätt kabelkanal till olika applikationer.

Kabelhållare CL för Iboco kabelkanaler levereras av C-Pro

TILLBEHÖR | PVC/HF

Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör till samtliga fabrikat som bl.a. kabelhållare, skiljeväggar och olika verktyg som till exempel kabelkanalsaxar.

Märksystem Slöman

SLÖMAN
Patenterat märksystem

SLÖMAN är vårt egna, patenterade system för märkning av komponenter. Tack vare en snabb- och enkel montering är det en oerhört populär produkt och har varit det sedan många år tillbaka. Systemet finns i både PVC- och halogenfritt och självklart passar den samtliga fabrikat av kabelkanaler från oss! .

C-PRO AB
Tagenevägen 70
425 37 Hisings Kärra
Sweden

031 – 57 57 85

info@c-profil.se
www.c-profil.se