Brett utbud av väggskåp – ECOR

Brett utbud av väggskåp - ECOR

Vårt breda utbud av väggskåp i serien ECOR erbjuder den rätta lösningen när det gäller kvalitet och mervärde. Varken damm- eller vatten kommer att tränga sig igenom och orsaka några onödiga driftstopp tack vare att skyddsklassen IP66 erhålles. Kapslingen är därför lämplig inom många olika användningsområden. ECOR serien finns både i lackad stålplåt samt rostfritt stål och kan kundanpassas efter dina önskemål.

Eta logga

KAPSLINGAR I LACKERAD STÅLPLÅT | VÄGGSKÅP / ECOR

Den rätta lösningen när det gäller kvalitet och mervärde. Mer än 40st skåp/kapslingar  med blank dörr (enkel dörr, dubbel dörr, snabbmonterat låssystem eller stavsystem ) och 20st skåp/kapslingar med genomskinlig dörr (plexiglas 4,0 mm). Levereras med montageplåt och dörr, vertikala profiler för montering av tillbehör, skåp/kapslingar kan kompletteras med ytterligare föremål: innerdörr, modulärt kit, sockel för fristående montering eller fästen för väggfästning.

B200 x H300 x D150 upp till  B1200 x H1200 x D300

Rostfri Apparatlåda E COR - levereras av C-Pro

KAPSLINGAR I ROSTFRITT STÅL | VÄGGSKÅP / ECOR

ECOR har ett helt svetsat hölje utan kabelingång och levereras med montageplåt, finns i 22 st standarddimensioner med blank dörr, 6 standarddimensioner med plexidörr och många tillbehör (väggfäste, innerdörr, modulkit och sockel som levereras separat).
Skåp och dörr med formade hörn tillverkad av 1,5 mm tjock AISI 3O4L rostfritt stålplåt (AISI 316L på begäran). Platt montageplåt tillverkad av 2,5 mm tjock förzinkad plåt med slitsar i hörnen. Gångjärn i rostfritt stål.

B200 x H300 x D150 upp till  B1200 x H1200 x D300

ECOR Nordic FL21-utgångar

KAPSLINGAR I LACKERAD STÅLPLÅT | VÄGGSKÅP / ECOR NORDIC

För den Nordiska marknaden

Marknadsanpassat program av dubbellackerade väggskåp med utstansade FL21-utgångar.
Det breda utbudet av väggskåp i serien ECOR Nordic erbjuder den rätta lösningen när det gäller kvalitet och mervärde.

Levereras med montageplåt och dörr, vertikala profiler för montering av tillbehör, skåp/kapslingar kan kompletteras med ytterligare föremål: innerdörr, modulärt kit, sockel för fristående montering eller fästen för väggfästning.

B800 x H800 x D3000 upp till  B1400 x H1400 x D300

C-PRO AB
Tagenevägen 70
425 37 Hisings Kärra
Sweden

031 – 57 57 85

info@c-profil.se
www.c-profil.se