Proboxx – Innovativ kapsling med M12-anslutning

Proboxx

Innovativ kapsling med M12-anslutning

Flexibel, funktionell och elegant – det här är egenskaperna hos Schelgels nya kapslingsserie proboxx. Med den nya produktlinjen kompletterar Schlegel – experten av tryckknappar och övriga manöverdon – sin produktportfölj av kapslingar med en särskilt elegant och praktisk variant som gör det dagliga arbetet enklare. Vi erbjuder för närvarande proboxx som en tom kapsling eller också som monterad variant. Den monterade varianten finns för fyra olika system.

Schlegel Logo

ELEGANT & MULTIFUNKTIONELL

ENKEL

Kapslingarna är snabba och enkla att montera tack vare den nya innovativa monteringsmekanismen.

FUNKTIONELL

Direkt integration i IO-Link- eller AS-Interface-system. Asymmetrisk infästning för säkerhetsgrindar. Valfritt, flexibelt märkningsalternativ.

PLUGGA IN

Enkel M12-anslutning, ingen ledning behövs.

FLEXIBEL

Upp till 4 hål för tryckknappar och omkopplare. Olika anslutningsalternativ (M12, M16 kabelgenomföring, radiosystem). Finns förmonterad eller som tom kapsling.

KVALITÉ

Tilltalande, högkvalitativ och modern design.

PÅLITLIG

Stabilt plasthölje
Skyddsgrad IP65

PROBOXX I DETALJ

Inför utvecklingen av proboxx ägnades särskild uppmärksamhet åt dess design. Därför har skruvbeslaget avsiktligt placerats i botten för att inte störa utseendet på inneslutningen av exponerade skruvhuvuden. Denna estetiska detalj överensstämmer med mervärdet av säkerhet: Kapslingen kan inte öppnas utan demontering. För märkning av tryckknappar och omkopplare har specialetiketter utvecklats som passar perfekt in i designen och kan enkelt fixeras genom att klippa till dem. Inskriptionen är graverad med laser enligt kundens krav.

C-PRO AB
Tagenevägen 70
425 37 Hisings Kärra
Sweden

031 – 57 57 85

info@c-profil.se
www.c-profil.se