IMAS-CONNECT™

IMAS-CONNECT™

MODULÄRT ADAPTERBART GENOMFÖRINGSSYSTEM FÖR KONTAKTER OCH KABLAR

IMAS-CONNECT av Icotek är ett modulärt utformat adaptersystem för montering av keystone-uttag, cirkulära kontakter, PushPull-kontakter, slangkopplingar, tryckkompensationselement och mycket mer.

Alla adapterinsatser är baserade på vanliga KT-insatser. L = Large s = Small

AT-M
AT-M (L) | AT-K-M (s)

AT-M (L) har integrerade metriska gängor. Finns från M12 till M25 med olika gängstigningar.

AT-K-M (s) har integrerade metriska gängor. Finns från M5 till M16 med olika gängstigningar.

AT-FL
AT-FL (L)

AT-F (L) möjliggör att alla fyrkantiga kontakter med måtten 19,8 x 19,8 mm (M23) kan integreras och placeras i genomföringen.

 
AT-KS
AT-KS (L)

AT-KS (L) möjliggör en snap-in montering för alla kopplingar baserade på keystone systemet. Keystone kopplingarna kan enkelt demonteras med en skruvmejsel.

AT-PP (L)

AT-PP (L) har skruvbara höljen som möjliggör att alla moduler i kategorin “compact” som förfogar över ett PushPull system kan placeras i genomföringen.

AT-B (L)

AT-B (L) är en blank insatsadapter för att göra anpassade borrhål och utskärningar, t.ex. för installation av skruvmonterade hybridkontakter.

Exempel på en helhetslösning

Till genomföringsramen (KEL-U 24|4), används en AT-KS, en AT-M, en AT-K-M samt en vanlig KT insats.

icotek produkt configurator
icotekS produktkonfigurator

Med produktkonfiguratorn kan du nu montera ditt kabelinmatningssystem med de nödvändiga kabel- eller adaptergenomföringarna.

ALLT DU BEHÖVER VETA OM
ICOTEKS IMAS-CONNECT™!

Det nya modulära adaptringssystemet IMAS-CONNECT ™ är ett moduldesignat genomföringssystem för montering av cirkulära anslutningar, Keystone-uttag, slangbeslag, tryckkompensationselement och mycket mer.

Genom att använda det modulära adaptersystemet blir kabelgenomföringsramen ett hybridsystem. Förkontakterade- och standardkablar eller slangar kan genomföras och samtidigt fungerar systemet som ett gränssnitt för kontakter. Genomföringarna, är gjorda av elastomer med en polyamidkropp, passar perfekt in i de delade kabelgenomförigssramarna, som t.ex. KEL-U, KEL-ER, KEL-FG och uppfyller skyddsklasserna IP54 till IP65

C-PRO AB
Tagenevägen 70
425 37 Hisings Kärra
Sweden

031 – 57 57 85

info@c-profil.se
www.c-profil.se