Plast- och aluminiumkapslingar

Plast- och aluminiumkapslingar

MULTI-BOX – Customised solutions from one source

Kopplingslåda MBX PRO

KOPPLINGSLÅDA / MBX PRO

Tillverkad i polykarbonat och är en av de tåligaste kapslingarna på marknaden. Den är specifikt designad för industriella- och utomhusapplikationer och kan ersätta aluminiumkapslingar utan problem.

MULTI-BOX är synonymt med hög prestanda, anpassningsbarhet, design och montering. Med vår plastinsprutning kan vi kontrollera kedjan för våra produkter från början, vilket säkerställer hög kvalitet och erbjuder stor flexibilitet för våra kunder. Ta en titt på våra produkter och upplev det breda utbudet av tjänster och pålitlighet som erbjuds!

Kopplingslåda MBX Basic

KOPPLINGSLÅDA / MBX BASIC

MBX är tillverkad i polykarbonat och är designad för industriella applikationer. Den kan ersätta aluminiumkapslingar utan problem.

Kopplingslåda MBM

KOPPLINGSLÅDA / MBM

MBM-Serien är tillverkad av polykarbonat och är designad för allmän användning inom industrin, som automationsstyrning och mekanisk teknik.

Kopplingslåda MBT

KOPPLINGSLÅDA / MBT

MBT-Serien är tillverkad av ABS-plast och är designad för allmän användning inom industrin, som automationsstyrning och mekanisk teknik för applikationer inomhus.

Kapslingslåda MBP

KOPPLINGSLÅDA / MBP

MBP-Serien är gjuten av glasfiberförstärkt polyester (GRP) och för användning i tuffa miljöer, som kemisk och petrokemisk industri samt för fartygs- och fordonsapplikationer.

KOPPLINGSLÅDA / MBA

KOPPLINGSLÅDA / MBA

MBA-Serien är tillverkad av aluminium och är designad för användning inom styr- och reglerteknik samt kraft- och kontrollteknik.

C-PRO AB
Tagenevägen 70
425 37 Hisings Kärra
Sweden

031 – 57 57 85

info@c-profil.se
www.c-profil.se