Apparatskåp och elektriska enheter i utomhusmiljöer lever inte riskfritt. Väderförhållandet är ett ständigt hot, och runtomkring finns skadebenägna föremål och partiklar som knappt kan vänta på att krypa in genom kapslingen och förstöra superviktiga elektriska system i apparatskåpet som står utomhus.

Vill du ha ett idiotsäkert skydd mot skador, damm, vatten eller kemikalier mot ett apparatskåp? Då har du kommit helt rätt! Vi har 30 års erfarenhet av effektiv inkapsling, och i vårt utbud hittar du fantastiska erbjudanden som ger dig en helt ny säkerhetsstandard.

Den bästa lösningen för utomhusmiljöer är den universella plasten, och för det finns det en rad lösningar. Tack vare den flexibla användningen av plastmaterial har den en inkapslingsförmåga likvärdig stål och andra metaller.

Tack vare högeffektiva tätningsmetoder med plastmaterialen polyuretan eller PVC uppnås en högre IP-klass och ett effektivare skydd mot den tuffa miljö som en utomhusanläggning kan stå inför. Vi hjälper dig naturligtvis att plocka fram en skräddarsydd lösning för just din anläggning!

Ge uppdraget till någon som kan axla ansvaret! Kontakta våra experter i Göteborg redan idag!