APPARATSKÅP & KAPSLINGAR

ETT SMARTARE VAL

Vi har ett stort urval av apparatskåp & kapslingar, allt från små kompakta kopplingslådor upp till stora elskåp & styrskåp i flera olika material, apparatskåp & kapslingar hittar du hos C-Pro. Du kan vid behov komplettera kapslingarna genom att välja i ett rejält program av inbyggnadssystem. Med vår långa erfarenhet arbetar vi flitigt med kundunika lösningar för att möta dina krav och behov oavsett om det gäller håltaging, färg, design och silketryck!

KONTAKTA OSS NU

Ett stort urval

Kontakta oss som hjälper vi dig att hitta det perfekta elskåpet, kopplingslådan, styrskåpet eller, kapslingen till din applikation.
Tack vare ett nära samarbete mellan oss, dig som kund och våra tillverkande samarbetspartners har vi möjligheten!

KUNDANPASSNING

Håltagning plastkapslingar - C-Pro

HÅLTAGNING

Håltagning enligt dina önskemål.

Färg plastkapslingar

FÄRG

Alla våra kapslingar går att få i specialfärger.

Design plastkapslingar

DESIGN

Optiska och tekniska krav  implementeras när efter dina önskningar.

Silekstryck plastkapslingar

SILKESTRYCK

Sätt er företagslogo eller annan grafik på kapslingen.

elskåp, kopplingslådor, styrskåp OCH kapslingar

Vi erbjuder unika elskåp, kopplingslådor, styrskåp, och kapslingar som ritas och konstrueras efter våra kunders önskemål.

Är ni osäkra på vad ni behöver? Ta kontakt med oss på telefon eller e-post så kan vi nästintill garantera att vi kan hjälpa er. Om vi mot förmodan inte kan hjälpa er kan vi använda vårt stora branschnätverk och sätta er i kontakt med rätt leverantör och partner.

När ni vänder er till oss på C-PRO ska ni känna trygghet, kvalité och engagemang. Vi har levererat kapslingar till industrin i över 30 år och det kommer vi fortsätta göra. Vi kan våra apparatskåp. Vi andas skåplösningar. Med 30 år i ryggen vet vi vad som krävs för att skydda Din elektriska utrustning i vilka miljöer som helst. Lägg ansvaret på någon som kan axla det!

KONTAKTA OSS NU