UC - C-Pro
NORDISKT
TILLVÄXTCERTIFIKAT
AAA - C-Pro

ALLA PRODUKTER

Vi erbjuder våra kunder Alla Produkter för Applikationer Inom El & Automation. C-Pro arbetar uteslutande med produkter som uppfyller de höga krav som branschen ställer, samt har höga krav på oss själva under hela processen från kundbemötande, produktkännedom och leverans. Den goda kontakten har vi med våra partners innebär att vi kan erbjuda säkra och snabba leveranser. Genom våra partners håller vi oss uppdaterade om det senaste i branschen, Kabelkanaler i PVC och Halogenfritt, Märkning för kablar, och Kabelkanaler, Skyddsslang och Kabelskydd, Kylaggregat och Filterfläktar, Värmeväxlare och Värmeelement, Tryckknappar och Manöverdon, Apparatskåp och Kapslingar, Kabelgenomföringar, DIN-Profiler och Buntband och Apparatskåpsbelysning. – kunskap som vi kommer till nytta använda genom att hjälpa våra kunder att uppnå ännu bättre lönsamhet. På C-Pro arbetar vi tillsammans för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Vi har en väldigt öppen kultur och uppmanar alla att komma med förslag och idéer. Det är så vi utvecklas och blir starkare!

Apparatskåp och Kapslingar kategori

APPARATSKÅP & KAPSLINGAR

APPARATSKÅP & KAPSLINGAR I LACKERAD STÅLPLÅT
APPARATSKÅP & KAPSLINGAR I ROSTFRITT STÅL
KAPSLINGAR I PLAST
KAPSLINGAR I ALUMINIUM

Icotek - Innovativa lösningar

KABELGENOMFÖRINGAR

DELBARA KABELGENOMFÖRINGAR
DELBARA KABELGENOMFÖRINGSRAMAR
KABELFÖRSKRUVNINGAR
MULTIFLÄNSAR

Kabelkanaler

KABELKANALER

KABELKANALER PVC MED TILLBEHÖR
KABELKANALER HALOGENFRIA MED TILLBEHÖR
REVBENSKANALER
MÄRKSYSTEM SLÖMAN

Klimatisering

KLIMATISERING

FILTERFLÄKTAR
VÄRMEELEMENT
CHILLERS
KYLAGGREGAT

Verktyg

VERKTYG

DIN-PROFILKAP
KABELKANALKAP
SAXAR & TÄNGER
PUNCHAR

Montage

MONTAGEPRODUKTER

DIN-PROFILER & DISTANSER
KABELKANALER
BUNTBAND
RITNINGSFICKOR

Jordning och EMC lösningar

JORDNING & EMC-LÖSNINGAR

SKÄRMKLÄMMOR
JORDSKENOR
JORDFLÄTOR
EMC-KABELGENOMFÖRINGAR

Skyddsslang

SKYDDSSLANG

SKYDDSSLANG & ROBOTSLANG
SPIRALSLANG
KABELSTRUMPOR

Apparatskåpbelysning

APPARATSKÅPSBELYSNING

SKÅPSBELYSNINGManöverdon

MANÖVERDON

TRYCKKNAPPAR
NÖDSTOPP
PANELMONTERADE UTTAG
RFID-TEKNIK

Vi erbjuder våra kunder Produkter för Applikationer Inom El & Automation. C-Pro arbetar uteslutande med produkter som uppfyller de höga krav som branschen ställer, samt har höga krav på oss själva under hela processen från kundbemötande, produktkännedom och leverans. Den goda kontakten har vi med våra partners innebär att vi kan erbjuda säkra och snabba leveranser. Genom våra partners håller vi oss uppdaterade om det senaste i branschen, Kabelkanaler i PVC och Halogenfritt, Märkning för kablar, och Kabelkanaler, Skyddsslang och Kabelskydd, Kylaggregat och Filterfläktar, Värmeväxlare och Värmeelement, Tryckknappar och Manöverdon, Apparatskåp och Kapslingar, Kabelgenomföringar, DIN-Profiler och Buntband och Apparatskåpsbelysning. – kunskap som vi kommer till nytta använda genom att hjälpa våra kunder att uppnå ännu bättre lönsamhet.
På C-Pro arbetar vi tillsammans för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Vi har en väldigt öppen kultur och uppmanar alla att komma med förslag och idéer. Det är så vi utvecklas och blir starkare!